Antena Meniu Search
x

Rabla pentru tractoare 2024. Vouchere de 20.000 euro pentru mii de fermieri. Bugetul alocat este de 100 milioane euro

Rabla pentru tractoare 2024. Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 14:26

Proiectul este o premieră
Proiectul este o premieră - Shutterstock

„Tractoare noi pentru fermieri! Începe Programul „Rabla”! Împreună cu Ministerul Mediului am lansat Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole, care a fost aprobat în şedinţa de Guvern”, a scris Florin Barbu, joi pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Ministrul Agriculturii a adăugat că „5.000 de fermieri vor putea beneficia de acest program şi vor primi vouchere de 20.000 de euro pentru achiziţionarea de tractoare sau alte utilaje noi”, iar bugetul alocat pentru acest program este de 100 milioane euro.

Pe acelaşi subiect

Proiect în premieră

„Le-am promis micilor fermieri şi legumicultorilor acest ajutor şi, ca de fiecare dată, ne respectăm angajamentul de a susţine agricultura şi pe cei care produc româneşte!”, a conchis Barbu. 

Marcel Ciolacu a anunţat, joi în şedinţa Executivului, că în premieră Guvernul finanţează prin Fondul pentru mediu, programul „Rabla pentru tractoare”. Astfel, micii fermieri primesc un sprijin nerambursabil de până la 20.000 de euro iar bugetul alocat este de 500 milioane lei. De asemenea, Guvernul alocă 1,85 miliarde lei în vederea finanţării proiectelor europene din domeniul transporturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Stiri economice » Rabla pentru tractoare 2024. Vouchere de 20.000 euro pentru mii de fermieri. Bugetul alocat este de 100 milioane euro