Antena Meniu Search
x

Video Și statul pe scaun costă: câți bani scot românii din buzunar pentru o seară la meci, concert sau stand-up

Nu doar vacanţele costă, ci şi statul pe scaun. Un experiment al reporterilor Observator ne arată câţi bani scoatem din buzunar pentru o distracţie "statică" în București: de la stadion şi până la teatru.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.08.2022, 23:34

Vezi și

Cei ce au rămas în Capitală au mai multe opţiuni de distracţie. Una dintre ele, un meci de campionat pe Arena Națională.

Bogdan Dinu, reporter Observator: 10 lei. Atât costă cel mai ieftin bilet pentru meciul de duminică, dar și cea mai ieftină activitate de weekend. Practic, cu 10 lei voi putea să intru pe cel mai mare stadion al țării și să văd meciul nu la televizor, ci direct din tribune.

Cel mai scump bilet, la VIP însă, ajunge la 100 de lei. Până acum, în total, mai bine de 5.000 persoane au cumpărat bilete, pentru a-și susține echipa favorită. O altă ieşire în oraş poate fi un concert. Costă între 70 şi100 de lei.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cei care sunt în căutarea unui loc mai liniștit pot alege să vadă un spectacol de comedie sau o dramă, fie la TNB, fie la un alt teatru din București.

Biletul la o piesă de teatru costă în jur de 50 de lei. Iar cei care vor să uite de probleme o pot face la show-urile de stand up comedy. Un bilet la stand-up comedy costă între 40 şi 70 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Și statul pe scaun costă: câți bani scot românii din buzunar pentru o seară la meci, concert sau stand-up