Antena Meniu Search
x
LIVE

Singurul lider occidental care s-a întâlnit cu Vladimir Putin de la începutul războiului din Ucraina: preşedintele rus are "propria logică de război"

Cancelarul Austriei, singurul lider occidental care s-a întâlnit cu preşedintele Rusiei de la începutul invaziei, susține că Putin are „propria logică de război" și crede că va câştiga războiul, potrivit Mediafax.

De Redactia Observator la 17.04.2022, 17:06
Singurul lider occidental care s-a întâlnit cu Vladimir Putin de la începutul războiului din Ucraina: preşedintele rus are "propria logică de război"
- Profimedia

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat pentru NBC că preşedintele rus Vladimir Putin este „în propria logică de război" după ce a vorbit cu el în această săptămână. Nehammer a mai spus că Putin crede că va câştiga războiul. Karl Nehammer a fost primul lider european care s-a întâlnit cu Putin la Moscova de când Rusia a invadat Ucraina. „Trebuie să ne uităm în ochii lui şi trebuie să-l confruntăm cu ceea ce vedem în Ucraina", a spus Karl Nehammer într-o explicaţie a vizitei care a fost criticată de mulţi lideri europeni.

Înainte de a ajunge la Moscova, Nehammer a vizitat Bucha, oraşul din afara Kievului, unde au apărut dovezi ale crimelor comise de forţele ruseşti. Cancelarul a declarat că l-a confruntat pe Putin cu ceea ce a văzut la Buchaa şi nu a fost o conversaţie prietenoasă". El a adăugat că Putin a spus că „va coopera cu o anchetă internaţională, pe de o parte, iar pe de altă parte, mi-a spus că nu are încredere în lumea occidentală. Deci aceasta este problema acum și va fi în viitor".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Singurul lider occidental care s-a întâlnit cu Vladimir Putin de la începutul războiului din Ucraina: preşedintele rus are "propria logică de război"