Antena Meniu Search
x

Video Suma colosală pe care a cheltuit-o un clujean pe o singura comandă cu mâncare fast-food, în 2022

Dacă unii ar parcurge sute de kilometri pentru bucate ca la mama acasă, alţii preferă să mănânce în confortul casei şi nu tocmai cel mai sănătos. Un studiu arată că produsele de tip fast-food au fost cele mai comandate pe platformele care livrează mâncare.

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 14:50

Vezi și

Aşa se face că, în 2022, românii au poftit cel mai mult la celebrul sos de usturoi, cheeseburger, shaorma şi kebab. Topul preferinţelor continuă cu meniul crispky chicken, noodles, cartofii prăjiţi şi sosul nachos. Şi în Bucureşti, cele mai multe comenzi au fost de shaorma, kebab sau doner.

Unui clujean i-a fost livrată, anul trecut, mâncare de peste 4.000 de lei

A existat însă şi o comandă care le-a întrecut pe toate. Unui clujean i-a fost livrată, anul trecut, mâncare de puțin peste 4.000 de lei. Tot în Cluj-Napoca îl găsim şi pe cel mai gurmand utilizator al aplicaţiilor de acest gen: a dat aproape 750 de comenzi, iar cel mai poftă i-a fost în 2022 de şniţelul de pui, pe care l-a comandat de 140 de ori. 

Mâncarea fast-food a fost prima alegere şi în momentele importante ale anului ce tocmai a trecut. De Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi de 8 martie, meniurile duble de burger au fost livrate la clienţi din toată ţara.

Există însă şi români care nu s-au îngrămădit să mânânce fast-food, anul trecut. Pentru ei, bucătăria asiatică şi cea grecească au reprezentant prima opţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Suma colosală pe care a cheltuit-o un clujean pe o singura comandă cu mâncare fast-food, în 2022