Antena Meniu Search
x

Un gigant american îşi extinde afacerea din România. Deschide două noi sedii

Gigantul american Synopsys, care produce software pentru industria auto îşi extinde afacerea din România şi deschide două noi sedii la București. A intrat pentru prima dată în piaţa din ţară cu un sediu la Cluj-Napoca, relatează Economica.

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 12:23

Compania americană care îşi extinde afacerea din România. Două noi sedii vor fi deschise în ţară
Compania americană care îşi extinde afacerea din România. Două noi sedii vor fi deschise în ţară

Cele două noi locaţii vor fi plasate în carietere unde deja se află sedii corporatiste. Astfel, unul va fi situat pe Calea Dorobanților în Clădirea Primavera, iar al doilea pe Bulevardul Iuliu Maniu, în complexul Campus 6.

Synopsys are o vechime de 37 de ani şi peste 19.000 de angajați. Cifra de afaceri anuală este de peste 5 miliarde de dolari, cu puncte de lucru pe 4 continente. Compania unul dintre principalii jucători internaționali în domeniul automatizării electronice de proiectare și al semiconductorului și dezvoltă, de asemenea, aplicații în securitatea software.

În 2019, Synopsys a achiziționat operațiunile companiei QTronic, inclusiv pe cele din România. QTronic, cu sediul central în Germania, avea ca obiect de activitate testarea și furnizarea de servicii pentru software-ul auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Un gigant american îşi extinde afacerea din România. Deschide două noi sedii