Antena Meniu Search
x

Un grup maghiar de IT intră pe piaţa din România. Compania vrea să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an

Inter-Computer Group (ICG), care oferă soluţii tehnologice şi este unul dintre cei mai mari parteneri Platinum al IBM din regiune, îşi extinde operaţiunile pe piaţa din România începând cu acest an. Compania îşi propune să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an de activitate.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 12:47

Un grup maghiar de IT intră pe piaţa din România. Compania vrea să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an
Un grup maghiar de IT intră pe piaţa din România. Compania vrea să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an - Shutterstock

”Inter-Computer Group (ICG), lider pe piaţa de soluţii tehnologice în Europa Centrală şi de Est şi, de asemenea, unul dintre cei mai mari parteneri Platinum al IBM din regiune, îşi extinde operaţiunile pe piaţa din România începând cu acest an. Având ca obiectiv principal integrarea produselor IBM, în special în sectorul financiar-bancar, compania îşi propune să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an de activitate. Extinderea în România se realizează împreună cu partenerul local New Business Dimensions”, anunţă compania.

Inter Computer România combină expertiza a Inter-Computer Group şi New Business Dimensions, valorificând 35 de ani de experienţă în sectoarele IT şi financiar. Astfel, Inter Computer România îşi propune să devină cel mai important partener de afaceri IBM din România.

Inter Computer are o echipă locală de 10 persoane

Articolul continuă după reclamă

Cu o echipă locală de 10 persoane, Inter Computer România este condusă din rolul de CEO de Gabriel Tomescu. Gabriel Tomescu are peste 25 de ani de experienţă în managementul companiilor IT din România şi internaţional.

"Inter Computer România nu este doar o filială sau o extensie a grupului, ci o entitate independentă dedicată în întregime pieţei locale. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea echipei şi pe construirea unor relaţii durabile cu clienţii şi partenerii locali. Bineînţeles, colaborarea strânsă cu IBM ne permite să aducem pe piaţa românească soluţii recunoscute la nivel global pentru performanţa şi fiabilitatea lor. Bazându-ne pe experienţa de peste 2 decenii în sectorul bancar a partenerilor noştri de la New Business Dimensions, unul dintre obiectivele noastre principale este să sprijinim instituţiile financiare româneşti în procesul lor de transformare digitală. Suntem hotărâţi să devenim partenerul de încredere pentru instituţiile financiare care doresc să-şi modernizeze infrastructura IT", a declarat Gabriel Tomescu, CEO Inter Computer România.

La nivel de regiune, Inter-Computer Group (ICG) este unul dintre cei mai mari parteneri de afaceri IBM Platinum din Europa Centrala şi de Est.

Compania are peste 150 de specialişti cu expertiză în toate tehnologiile IT

Cu experienţă în implementarea de produse IBM de-a lungul a peste 3 decenii de activitate, ICG a dobândit statutul de partener de afaceri pentru toţi furnizorii IT majori, având în momentul de faţă peste 150 de specialişti cu expertiză în toate tehnologiile IT.

„România dispune de multe resurse în domeniul IT, iar noi suntem nerăbdători să colaborăm cu profesionişti locali talentaţi. Suntem încrezători în succesul din România, pornim la drum cu o echipă remarcabilă şi ne propunem să devenim cel mai mare partener IBM din ţară. Desigur, Inter Computer România va beneficia de expertiza cumulată a grupului în implementarea proiectelor de mare anvergură, precum şi de sprijinul unei echipe de specialişti de top", a declarat Miklos Fabri, director executiv al Inter-Computer-Informatika Ltd Ungaria.

Compania îşi propune să introducă pe piaţa locală soluţii enterprise care să îmbunătăţească eficienţa operaţională şi să sprijine transformarea digitală a instituţiilor financiare. Inter Computer va oferi servicii de consultanţă, implementare şi suport pentru a asigura succesul proiectelor de integrare a produselor IBM. Pentru primul an de activitate, cifra de afaceri estimată depăşeşte 3 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Stiri economice » Un grup maghiar de IT intră pe piaţa din România. Compania vrea să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an