Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un proprietar de Tesla se laudă cu o factură de invidiat la curent electric. Suma de necrezut plătită în 12 luni

Un posesor de Tesla stârnește uimire după ce a dezvăluit că factura sa de electricitate pentru ultimele 12 luni a fost de doar 2,37 dolari. Utilizatorul Twitter a postat o captură de ecran a facturii, menționând că este "prima dată când am o factură în ultimele 12 luni".

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 20:42

Secretul din spatele acestei facturi incredibil de mici? Proprietarul a investit în panouri solare și într-un sistem Tesla Powerwall, o baterie de stocare a energiei pentru uz casnic.

Cum are costuri aşa mici la curent

"Am folosit panouri solare pentru a-mi împiedica factura de electricitate să ajungă vreodată la nivelurile la care te-ai aștepta, cu un Tesla Powerwall folosit pentru a încărca vehiculele folosind energia solară", a explicat proprietarul, potrivit Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Suma de necrezut plătită în 12 luni

X

Pe acelaşi subiect

Însă această soluție vine cu un cost inițial semnificativ. Potrivit Forbes, un singur Tesla Powerwall poate costa peste 11.000 de dolari, fără a lua în calcul costul panourilor solare, conform Unilad.

Val de reacţii pe internet

Postarea a generat numeroase reacții, de la neîncredere la glume despre "perioada oribilă" prin care trece proprietarul cu o factură atât de mică.

Această situație evidențiază atât potențialul de economisire pe termen lung al tehnologiilor verzi, cât și barierele financiare inițiale care împiedică adoptarea lor pe scară largă. În 2024, doar 0,86% din vehiculele înregistrate în SUA sunt electrice, în parte din cauza costurilor ridicate de achiziție și întreținere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Ştiri economice » Un proprietar de Tesla se laudă cu o factură de invidiat la curent electric. Suma de necrezut plătită în 12 luni