Antena Meniu Search
x

Vacanţe low-cost pentru Revelion: 110 euro biletul de avion şi hotel la 35 euro de persoană pentru două nopţi

Chiar dacă unii români nu au reuşit să îşi rezerve din timp pachete de vacanţă, destinaţiile europene accesibile i-au determinat să opteze în ultimul moment pentru o mini-vacanţă de Revelion.

Chiar dacă unii români nu au reuşit să îşi rezerve din timp pachete de vacanţă, destinaţiile europene accesibile i-au determinat să opteze în ultimul moment pentru o mini-vacanţă de Revelion.

Cei care vor să prindă noaptea dintre ani în capitalele Europei, dar s-au hotărât târziu, au fost nevoiţi să îşi caute separat biletele de avion şi hotelul, având în vedere că majoritatea pachetelor s-au epuizat la finele lui noiembrie.

Roma, Praga, Istanbul, Varşovia sau Chişinău au fost cele mai frecvente alegeri făcute pentru mini-vacanţele de maximum 5 nopţi, cu mic dejun inclus, datorită tarifelor atractive.

De exemplu, pentru cei care au optat pentru Istanbul ca destinaţie de Revelion, biletul de avion dus-întors s-a ridicat la 110 de euro de persoană, iar cazarea pentru două nopţi la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, la 35 de euro de persoană. 

Turiştii care vor să petreacă noaptea dintre ani în Praga plătesc 75 de euro de persoană pentru 3 nopţi de cazare la hoteluri de 4 stele. Preţul unui bilet de avion tur-retur pe ruta Bucureşti-Praga în perioada Revelionului, achiziţionat în decembrie, a fost în medie de 150 de euro de persoană, notează Agerpres.

Majoritatea plecărilor pentru aceste destinaţii se fac din Bucureşti, în perioada 27-31 decembrie. Cât despre retur, cei mai mulţi românii care petrec Revelionul în afara ţării se întorc în intervalul 1 - 7 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Vacanţe low-cost pentru Revelion: 110 euro biletul de avion şi hotel la 35 euro de persoană pentru două nopţi