Antena Meniu Search
x

Barem de corectare Bacalaureat 2024 - limba română. Cum se rezolvă subiectele

Bacalaureat 2024 a început luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Ministerul Educaţiei a publicat, joi, baremele de corectare şi notare pentru proba de Limba și literatura română, unde elevii pot afla dacă au rezolvat corect exerciţiile primite la examen. Rezultatele finale se vor afișa pe 12 iulie. 

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 15:27

Bacalaureat 2024, proba la Limba şi literatura română. Astăzi, 1 iulie, peste 134.000 de candidați - 119.000 din promoția curentă și 15.000 din seriile anterioare, au început susţinerea examenului de Bacalaureat. 

La subiectul al III-lea, proba scrisă la română, elevii de la profilul real au avut de scris un eseu de minimum 400 de cuvinte despre particularitățile ale unei nuvele studiate. La Subiectul I, candidaţii au primit un text de Gabriel Dimisianu, pe baza căruia au avut de rezolvat mai multe cerințe. Apoi, la cel de-al doilea subiect, elevii au avut de prezentat rolul notațiilor autorului într-un text dat. La subiectul III, elevii de la profilul uman au avut de scris un eseu despre particularitățile unui personaj dintr-o nuvelă studiată. 

Barem de corectare Bacalaureat 2024 - limba română, profilul real

Articolul continuă după reclamă

Barem de corectare Bacalaureat 2024 - limba română, profilul uman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Educatie » Barem de corectare Bacalaureat 2024 - limba română. Cum se rezolvă subiectele