Antena Meniu Search
x

Galerie foto Barem simulare limba română Evaluare Națională 2024. Cum se rezolvă subiectele

Simulare Evaluare Națională 2024. Baremele de corectare și notare pentru proba scrisă de Limba și literatura română au fost publicate de Ministerul Educației pe edu.ro. Elevii au primit cerințe de rezolvare din două fragmente de text. Primul este un fragment din romanul "În umbra ei" de Simona Antonescu, iar al doilea este din articolul profesorului Liviu Papadima "Pisica mea în sala de lectură", publicat în Dilema veche în 2017.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 15:43

Elevii de clasa a VIII-a au susținut, astăzi, 5 februarie, simularea la Limba și literatura română, proba scrisă. Elevii au primit două texte la prima vedere la simularea probei de Limba și literatura română de la Evaluarea Națională 2024. Primul text este un fragment din romanul "În umbra ei" de Simona Antonescu, iar al doilea este din articolul profesorului Liviu Papadima "Pisica mea în sala de lectură", publicat în Dilema veche în 2017.

Pe baza acestor două texte, elevii au avut mai multe cerințe, primele fiind itemii de atenție și de identificare pe text a unor aspecte solicitate. Primii patru itemi sunt de tip grilă, în care elevii trebuie să pună litera corespunzătoare răspunsului corect într-o casetă. Baremele de corectare și notare pentru proba scrisă de Limba și literatura română au fost publicate de Ministerul Educației pe edu.ro.

Barem simulare limba română Evaluarea Națională 2024

Baremele pentru rezolvarea subiectelor la simularea Evaluării Naţionale la Limba şi Literatura română sunt următoarele:

Documente: EN_VIII_2024_limba_si_literatura_romana_bar_simulare.pdf

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » Barem simulare limba română Evaluare Națională 2024. Cum se rezolvă subiectele