Antena Meniu Search
x

Educatoare acuzată că a agresat sexual trei minore. Cîmpeanu: "Este incalificabil. Dacă se confirmă, trebuie un consult psihiatric"

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni seară, că este incalificabil gestul educatoarei din judeţul Suceava, arestată sub suspiciunea că ar fi agresat sexual cel puţin trei minore. Cîmpeanu afirmă că, dacă acuzaţiile se confirmă, femeia trebuie supusă unui examen psihiatric, pe lângă faptul că trebuie să răspundă penal.

de Redactia Observator

la 17.01.2022 , 22:31

Educatoare acuzată că a agresat sexual trei minore. Cîmpeanu: "Este incalificabil. Dacă se confirmă, trebuie un consult psihiatric"
- Shutterstock (imagine ilustrativă)

"Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, spune Sorin Cîmpeanu, referindu-se la cazul educatoarei din judeţul Suceava acuzată de agresarea sexuală a trei minore.  

Ministrul afirmă că este absolut "incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic".  

O educatoare din judeţul Suceava a fost arestată, fiind acuzată că a agresat sexual cel puţin trei minore, în repetate rânduri.  

Articolul continuă după reclamă

Totul s-a aflat după ce tatăl a două dintre victime, fetiţe de 4 şi 6 ani, a incendiat maşina femeii, iar aceasta a reclamat fapta la Poliţie.  

În cadrul anchetei, bărbatul a declarat că s-a răzbunat astfel pe educatoare, cercetările demarate arătând că declaraţiile bărbatului se confirmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » Educatie » Educatoare acuzată că a agresat sexual trei minore. Cîmpeanu: "Este incalificabil. Dacă se confirmă, trebuie un consult psihiatric"