Antena Meniu Search
x

Video Desfigurat în bătaie de colegii săi. Tinerii au așteptat să se termine orele ca să-și pună în aplicare planul

Scene şocante au fost filmate într-o localitate din judeţul Iaşi! Un elev de 15 ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele chiar de colegii săi de clasă în timp ce alt adolescent filma intreaga scenă. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. Poliţia i-a identificat pe bătăuşi şi a deschis o anchetă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 09.02.2023, 13:59

Vezi și

Conflictul dintre adolescenții cu vârste între 14 și 16 ani ar fi început încă din timăul orelor de curs, însă au așteptat să iasă din incinta liceului și apoi 4 tineri l-au luat la bătaie pe cel de-al cincilea, în timp ce alți tineri prezenți și martori la tot ce se întâmpla nu făceau altceva decât să filmeze imaginile respective în care se vede cum tânărul este lovit cu putere de ceilalți colegi ai săi.

Bătut de colegi la finalul orelor

Abia a doua zi tatăl victimei a mers la poliție, însă nu pentru a face o plângere , ci doar pentru că își dorea ca părinții copiilor care i-au atacat fiul să fie chemați să se discute cu ei, tocmai pentru a li se explica mai departe apoi și adolescenților cât de grav este ceea ce au făcut. 

Imaginile însă au apărut în spațiul public, iar polițiștii s-au autosesizat și cel mai probabil vor deschide un dosar penal. Mai ales că în ultima perioadă au fost multe astfel de cazuri. Cum evenimentul nu a avut loc în incinta școlii, va fi greu ca elevii să fie trași la răspundere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Desfigurat în bătaie de colegii săi. Tinerii au așteptat să se termine orele ca să-și pună în aplicare planul