Antena Meniu Search
x

Video Discursul emoționant al unei eleve de 10 din Hunedoara. Tânăra a vrut să demonstreze cât de dificil a fost anul pentru elevi

După un an de pandemie şi lecţii online, o elevă din Hunedoara demonstrează că se poate face performanţă chiar şi din faţa calculatorului. Tânăra elevă în clasa a XII-a a terminat liceul cu zece pe linie la toate materiile. Şefă de promoţie, ea a ţinut şi un discurs emoţionant în care a vorbit despre cât de dificil a fost acest an pentru elevi.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 17:39

Vezi și

Miruna Ana-Maria Mutu, absolventă: O să vă spun povestea absolventului promoţiei 2021. Absolventul nostru nu era pe deplin conştient de importanţa glumiţelor schimbate faţă în faţă cu colegii. Pentru că i se părea că aceste lucruri reprezintă normalitatea, că sunt lucruri care i se cuvin.

Însă, a avut o surpriză. În martie 2020, şcoala a luat o scurtă pauză.

Miruna Ana-Maria Mutu, absolventă: La ce nu se aştepta absolventul promiţiei 2021 de atunci a fost ca cele 2 săptămani să se transforme într-o lună, ca mai apoi să se transforme în 2, ca mai apoi să se transforme în jumătate de an.

Cu toate acestea, el a sperat ca măcar ultimul an de liceu să-l găsească în bancă, printre colegii săi. Nu a fost aşa însă. Iar odată cu şcoala online, o nouă serie de griji au apărut. 

Pe acelaşi subiect

Miruna Ana-Maria Mutu, absolventă: S-a văzut singur, cu un laptop, într-o bătălie pe care nu era ideal să o piardă. Cu fiecare zi care trecea, Bacul se apropia, presiunea creştea şi odată cu presiunea creştea şi nesiguranţa. 

Redeschiderea şcolilor, luminiţa de la capătul tunelului

O rază de speranţă a apărut totuşi odată cu redeschiderea şcolilor. 

Miruna Ana-Maria Mutu, absolventă: A început să creadă că totuşi există lumină la capătul tunelului şi a existat pentru că astăzi suntem aici şi îl celebrăm pe absolventul promoţiei 2021.

Povestea inedită a fost spusă de Miruna, şefă de promoţie a liceului Emanuil Gojdu, din Hunedoara. La final, eleva care a demonstrat că poţi fi de zece şi din faţa unui monitor de calculator, a transmis un mesaj viitoarei generaţii de absolvenţi.

Miruna Ana-Maria Mutu, absolventă: Îmi doresc ca niciunul dintre voi să nu uite cât de puternic e. Vă urăm multă baftă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Discursul emoționant al unei eleve de 10 din Hunedoara. Tânăra a vrut să demonstreze cât de dificil a fost anul pentru elevi