Antena Meniu Search
x

Video Eliminaţi din BAC de Ro-Alert. 5 elevi din Argeş, care au avut de susţinut proba obligatorie a profilului, au fost trădaţi de autorităţi

Bacalaureat 2024O nouă zi cu emoţii pentru absolvenţii de liceu. Astăzi, au avut a doua probă scrisă la bacalaureat, cea la matematică sau istorie, în funcţie de profil. Unii candidaţi, care au vrut să trişeze şi au intrat în sala de examen cu telefonul, n-au luat însă în calcul că vor fi daţi de gol de... un mesaj Ro-alert. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 02.07.2024 , 19:08

Dacă ieri candidaţii la limba şi literatura română se aşteptau să aibă subiecte foarte uşoare şi aşa au fost, astăzi au avut ceva emoţii la matematică şi la istorie pentru că se aşteptau la subiecte mai dificile.

Eliminaţi din BAC de Ro-Alert

Să ştiţi că nu a fost aşa, cei întrebaţi au spus că a fost la fel de uşor. Şi la matematică şi la istorie, vorbim despre subiectul la istorie, acolo unde au avut de scris despre România în perioada postbelică şi perioada comunistă, dar li matematică, acolo unde ar fi fost dificile două funcţii, dar spun elevii că s-au gândit că Ministerul Educaţiei va face subiecte mai uşoare pentru a salva procentul de promovare pentru candidaţi pentru că am văzut la Simulare în luna martie, rezultate dezastruoase pentru elevi. 

Vezi și

Altfel, în acest an mai mult despre gafe, despre incidente şi perlele elevilor şi mai puţin despre subiecte. 5 elevi din Argeş au fost eliminaţi, după ce le-au sunat telefoanele în buzunare, din cauza Ro-Alert. Totodată, 35 de elevi au fost eliminaţi în toată ţară din cauză că au încercat să copieze. Joi, urmează proba la alegere a profilului. Rezultatele vor fi afişate luni dimineaţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Educatie » Eliminaţi din BAC de Ro-Alert. 5 elevi din Argeş, care au avut de susţinut proba obligatorie a profilului, au fost trădaţi de autorităţi