Antena Meniu Search
x

Video Surprize pentru copiii din România și Diaspora, în ianuarie. Școala FDVDR pregătește o nouă serie de cursuri

S-a încheiat prima sesiune de cursuri online, organizate la Școala FDVDR, în noul an educațional. Limba greacă, limba japoneză și dansul se numără printre cursurile care au atras cei mai mulți copii, dornici să se dezvolte și să își descopere noi pasiuni. Au fost două luni interactive, cu multe provocări și activități inedite, coordonate de profesori excepționali. Peste 2000 de elevi au participat la cursurile Fundației Dan Voiculescu, în prima sesiune de cursuri din acest an. 

de Redactia Observator

la 19.12.2021, 10:10

Vezi și

Elevi din toate colturile tarii au ales să participe la cursurile online ale Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Curioși si atrași de noutate, zeci de copii au ales cursul de limba greacă, în cadrul căruia au putut descoperi tainele alfabetului grecesc, și-au putut îmbogăți vocabularul, dar au studiat si noțiuni elementare de gramatică.

Georgeta Șerban, profesor pentru învățământ primar școala "Tudor Arghezi": A fost minunat acest curs, au fost copii extraordinari...Este foarte important să participe la acest gen de cursuri. 

Fascinați de limba si cultura din "Ţara Soarelui Răsare", mulți copii au ales să participe la cursul de japoneză. În urma acestui program, copiii și-au lărgit orizonturile, și-au satisfăcut curiozități și au răspuns provocării de a trece peste barierele mentale. Au învățat toate cele 46 de simboluri și au reușit să le asocieze cu desene distractive, pentru a le reține mai ușor.

Silvia Pătrașcu profesor de limba japoneză Școala FDVDR: Interacțiunea a fost absolut minunată, copiii sunt foarte curioși.

Pe acelaşi subiect

Surprize pentru copiii din România și Diaspora

Pasiunea pentru dans și dorința de a-și dezvolta încrederea în forțele proprii i-a atras pe mulți copii la cursul de dans. Aceștia au putut sa își dezvolte latura creativă şi au învățat să iubească ritmul și muzica. Chiar dacă s-a desfășurat online, dansul le-a cultivat personalitatea și i-a învățat să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut.

Loredana Bunduc, instructor coregraf: Pentru mine a fost fascinant cursul, copiii au prins foarte repede, au fost entuziasmați.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României pregătește o nouă serie de cursuri noi si captivante. În luna ianuarie, Școala FDVDR vine cu multe surprize pentru copiii din România și Diaspora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Surprize pentru copiii din România și Diaspora, în ianuarie. Școala FDVDR pregătește o nouă serie de cursuri