Antena Meniu Search
x

Video Cercetătorii români, recunoscuți la nivel mondial. 7 milioane de oameni de știință au fost evaluați de Universitatea Stanford

Cercetătorii români au parte de recunoaștere la nivel mondial. Un membru al Senatului Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost inclus în top doi la sută al oamenilor de ştiinţă din 2021. În clasamentul realizat de Universitatea Stanford au fost evaluaţi 7 milioane de oameni de știință. În top şi-au găsit locul aproximativ 190 de cercetători români.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 08:29

Vezi și

Pentru realizarea clasamentului au fost identificaţi savanții ale căror articole ştiinţifice sunt cel mai frecvent accesate de alți autori. Printre nominalizaţi se numără şi profesorul Dan Vodnar, partener al Senatului Știintific.

Dan Vodnar profesor, prorector USAMV Cluj: Este recunoașterea muncii pe care o desfășor de câțiva ani, este o recunoaștere a muncii unei echipe, pe care am construit-o în ultimii 5 ani. 

Lăcrămioara Frăsineanu, manager de proiect: Ne onorează faptul că unul dintre membrii Senatului Științific a fost nominalizat în acest top de succes, mai ales în contextul în care, în ultimii ani, Senatul Științific s-a implicat activ în cercetarea alimentară și medicală.

Dan Vodnar este prorector la USAMV Cluj și specialist în gastronomie moleculară

Pe acelaşi subiect

Dan Vodnar este prorector la USAMV Cluj și specialist în gastronomie moleculară. Activitatea științifică a profesorului a atras și atenția Senatului Științic al FDVDR, acesta fiind implicat în mai multe proiecte privind educția nutrițională și identificarea unor alimente sustenabile.

Lăcrămioara Frăsineanu, manager de proiect: În cadrul Senatul Științific avem mai multe parteneriate cu facultăți și institute cu profil alimentar, între care și USAMV Cluj. Parteneriate în care ne propunem să identificăm și să susținem alimente noi, care corespund nevoilor viitorului.

Dan Vodnar profesor, prorector USAMV Cluj: Înseamnă o implicare în educația copiilor, cu vârste cuprinse între 10 si 18 ani, cât si implicarea în evenimente științifice, cum este INOVALIMENT.

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează, de peste 10 ani, inovația și cercetarea românească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiinta » Cercetătorii români, recunoscuți la nivel mondial. 7 milioane de oameni de știință au fost evaluați de Universitatea Stanford