Antena Meniu Search
x

Video Ultimele zile de înscrieri la Inov-aliment, târgul unde aflăm cum să trăim mai mult și mai bine

Sunt ultimele zile de înscrieri la Târgul Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar - Inov-aliment. Studenții şi profesorii din facultățile cu profil alimentar, dar şi specialiștii din domeniu mai au timp până pe 31 octombrie să își înscrie proiectele de cercetare. Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul inov.aliment.ro.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 08:18

Vezi și

Proiectele se pot înscrie în mod gratuit şi trebuie să aibă ca teme nutriția de precizie, tehnologiile alimentare cu costuri reduse și valoare nutritivă ridicată, proteinele alternative, ingredientele inovatoare, alimentele sustenabile sau alimente optimizate pentru creșterea calității vieții.

Lăcrămioara Frasineanu, manager de proiect: Scopul acestui târg este de a promova si susține cercetarea alimentară şi de a evidenția cele mai noi tendințe din domeniul alimentar.

Inov-aliment va avea loc între 22 şi 25 noiembrie

În perioada târgului, vor avea loc conferințe tematice susținute de experți din domeniul medical și alimentar din România, dar și din afara țării. Tema ediției din acest an este: "Tehnologia alimentelor orientate spre creșterea calității vieții".

Pe acelaşi subiect

Lăcrămioara Frasineanu, manager de proiect: Aceştia vor evidenţia cele mai noi rezultate ale cercetării ştiinţifice şi, de asemenea, trendul spre alimentele viitorului.

Adina Trandafir, biolog genetician: Este o temă care mie îmi este foarte dragă, pentru că cumva combină toate pasiunile mele, respectiv genetica, nutriţia şi stilul de viaţă. Şi toate acestea, cred eu, conduc la longevitate.

Evenimentul va avea loc între 22 şi 25 noiembrie. Este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Ultimele zile de înscrieri la Inov-aliment, târgul unde aflăm cum să trăim mai mult și mai bine