Antena Meniu Search
x

Video Mii de elevi nu vor începe şcoala în bănci. Sorin Cîmpeanu: "12 localităţi au depăşit rata de infectare de 6 la mie"

Cu doar două zile înaintea începerii noului an şcolar, ministrul Educaţiei se mândreşte cu numărul  de elevi vaccinaţi în ultimele zile. Sorin Cîmpeanu a vorbit şi despre programul national de suport "Din grijă, pentru copii!", care are ca scop protejarea psiho-emotionala a copiilor in contextul pandemiei, program ce va fi adoptat săptămâna viitoare.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 09:06

Vezi și

De asemenea, ministrul a anunţat că toate creşele vor fi preluate în sistemul de educaţie naţional şi a vorbit şi despre situaţia epidemiologică şi despre unităţile de învăţământ care vor începe în online.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei: "Am depăşit pragul de 15% elevi vaccinaţi. Este vorba de un progres important, de 4500 de elevi vaccinaţi în ultimele 5 zile".

Elevii din 12 localități nu vor merge de luni la școală

Elevii din 12 localități din Români nu vor merge, de luni, la școală, din cauza ratei de infectare de peste 6 la mie. Este vorba de 2.400 de elevi, care reprezintă 1 la sută din totalul elevilor din România.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei: "Astăzi avem 12 localităţi care, din păcate, au depăşit rata de infectare de 6 la mie. Numărul total al elevilor care învaţă în aceste localităţi este de 2400. În situaţia în care universităţile sunt obligate să apeleze la predarea online parţial sau total din cauza evoluţiei epidemiologice, aceste ore se vor recunoaşte indiferent de forma de organizare a studiilor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Educatie » Mii de elevi nu vor începe şcoala în bănci. Sorin Cîmpeanu: "12 localităţi au depăşit rata de infectare de 6 la mie"