Antena Meniu Search
x

Ministrul Educației, despre festivităţile de începere a anului şcolar: Părinţii pot participa, însă în funcţie de condiţiile specifice fiecărei şcoli

Prezenţa părinţilor la festivităţile de începere a anului şcolar este permisă, dar nu recomandată. O spune chiar ministrul Educaţiei, care se teme de aglomeraţiile care s-ar putea produce în această dimineaţă. 

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 09:11

Vezi și

Ministrul Sorin Cîmpeanu le-a cerut părinţilor să respecte indicaţiile directorilor de şcoală şi a propus ca doar unul dintre părinţi sau bunici să însoţească elevii. Festivităţile programate astăzi nu pot depăşi durata de o oră şi jumătate, iar toţi elevii şi părinţii care intră în curţile şcolilor trebuie să poarte masca de protecţie. 

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei: Părinţii pot participa la festivităţi, însă în funcţie de condiţiile specifice fiecărei şcoli. Este vorba de dimensiunile spaţiilor deschise pe care şcolile le au la dispoziţie, diferă de la o şcoală la altă şcoală. Se face recomandarea, mai apăsat sau mai puţin apăsat, de a se evita, în măsura posibilului, prezenţa părinţilor alături de elevi la începutul şcolii sau măcar să nu vină ambii părinţi la începutul şcolii. 

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei: Prezenţa multor părinţi, bunici crează aglomerări, care aglomerări amplifică posibilitatea de transmitere a virusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Ministrul Educației, despre festivităţile de începere a anului şcolar: Părinţii pot participa, însă în funcţie de condiţiile specifice fiecărei şcoli