Antena Meniu Search
x

Monica Anisie a trimis inspectorii şcolari să verifice cursurile online: "Vin semnale că nu se desfăşoară"

Monica Anisie, ministrul Educaţiei şi Cercetării, a precizat că a trimis inspectorii şcolari să verifice activitatea cadrelor didactice care ar trebui să desfăşoare cursurile online.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.11.2020, 13:29

Inspectorii şcolari au fost trimişi să verifice cursurile online - Profimedia Images
  • Inspectori şcolari au fost trimişi să verifice desfăşurarea cursurilor online
  • Părinţii au trimis mesaje la minister că nu se desfăşoară orele online

Monica Anisie: "V-aş ruga să îmi permiteţi să fac un apel către inspectorii şcolari generali, generali adjuncţi şi inspectori şcolari din cadrul inspectoratelor şcolare, să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistemul online şi spun acest lucru pentru că în cadrul Ministerului Educaţiei vin tot mai dese semnale de la părinţi şi elevi că nu se desfăşoară aceste activităţi didactice în sistem online. Ministerul Educaţiei va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare, de altfel, şi sindicatele au fost cele care au dorit să participe alături de inspectorate la aceste activităţi de monitorizare a activităţilor didactice desfăşurate în sistem online".

Anisie a precizat că un milion de copii învaţă exclusiv online

Anisie: "Conform raportărilor inspectoratelor şcolare, astăzi, la ora 10:30,avem următoarele date: şcoli în scenariu verde – 8.797, şcolii în scenariul galben – 5.029 şi şcoli în scenariul roşu - 3.830. Elevii care învaţă exclusiv online sunt aproximativ un milion de copii, iar în ceea ce priveşte municipiul Bucureşti - înţeleg că deja s-a încheiat şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă şi s-a decis continuarea tot pentru 14 zile a învăţării în sistem online"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Monica Anisie a trimis inspectorii şcolari să verifice cursurile online: "Vin semnale că nu se desfăşoară"