Antena Meniu Search
x

Video Scandalul testelor din şcoli, un nou episod. Ministerul Educaţiei a postat un tutorial pentru a-i învăţa pe profesori cum să se asambleze

Scandalul testelor de saliva care trebuie să ajungă în şcoli e departe de a se stinge după ce milioanele de teste au sosit în ţară pe componente şi nu ambalate individual. Mai mult, nu au nici instrucţiuni de utilizare.

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 15:00

Vezi și

Aşa că acum profesorii trebuie să le asambleze urmărind un tutorial făcut de Ministerul Sănătăţii. Filmuleţul arată cum se face kit-ul pentru testele de salivă şi cum se utilizează corect. Ministrul Educaţiei susţine că testele au ajuns astfel și în şcolile din restul Europei.

La rândul său, Raed Arafat a declarat că pachetele cu teste au un pliant cu instrucţiuni de folosire, care trebuie multiplicat. De săptămâna viitoare, după minivacanţa de 1 Decembrie, testele vor fi făcute în şcoli sau acasă de părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Scandalul testelor din şcoli, un nou episod. Ministerul Educaţiei a postat un tutorial pentru a-i învăţa pe profesori cum să se asambleze