Antena Meniu Search
x

Video Școala de Vară FDVDR, locul ideal unde educaţia se face prin joacă. Copiii au alternative de a petrece vacanța de vară

Grădina Valorilor Românești din Parcul Lumea Copiilor este locul ideal pentru o vacanță altfel, vara aceasta. Aici, copiii îmbină jocul cu educația și dezvoltarea personală prin mijloace creative. Școala de Vară FDVDR se desfăşoară până pe 28 august și include activități în aer liber alături de Nino, vedeta Operei Comice pentru copii.

de Redactia Observator

la 11.07.2021, 09:02

Vezi și

Prin participarea la acest program, copiii au șansa să descopere alternative interesante de a petrece vacanța de vară, într-un mod creativ și distractiv. Teatru de păpuși, face painting, sunt doar câteva dintre activitățile dedicate copiilor.

Valentin Notiro, actor Opera Comică pentru copii: Este foarte bine ca cei mici să socializeze, să se bucure, să se joace, pentru că asta este menirea copiilor, să se joace.

Cei mici au avut parte și de un spectacol de teatru inedit. 

''Îmi petrec ziua de astăzi uitându-mă la acest teatru, care este acuma, şi este destul de frumos.''

Pe acelaşi subiect

Școala de Vară FDVDR, locul ideal în care educaţia se face prin joacă

În cadrul Școlii de Vară, copiii au putut descoperi și tehnica picturii pe apă.

Gabriela Ioniță, actriță: Este o pictură care ne duce puţin spre genul abstract, este foarte interesantă, pentru că, pe o soluţie specială, cu nişte culori speciale, pictăm practic pe o apă.

''Ne pictam, facem baloane, sunt povesti, ne jucăm.''

Weekendurile Școlii de Vară FDVDR sunt  dedicate activităților recreative precum: teatru de păpuși, spectacole de magie, concerte sau concursuri. În timpul săptămânii vor avea loc cursuri online, unde copiii sunt liberi să creeze și să se distreze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Educatie » Școala de Vară FDVDR, locul ideal unde educaţia se face prin joacă. Copiii au alternative de a petrece vacanța de vară