Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cursuri educative și activități recreative, la Școala de vară FDVDR

de Redactia Observator

la 06.07.2021 , 10:54

Elevi
Elevi

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat programul educațional de vacanță, Școala de Vară FDVDR, un program complet gratuit, destinat copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani. Școala de Vară FDVDR se desfășoară în perioada 3 iulie – 28 august  și include două componente, cursuri online în timpul săptămânii, respectiv activități recreative în aer liber în weekenduri, alături de Nino, vedeta Operei Comice pentru Copii.

Cursurile și atelierele interactive sunt structurate pe categorii de vârstă și includ domenii diverse, precum muzică, teatru și film, jurnalism și comunicare, arte vizuale, știință și tehnică.

Weekendurile sunt dedicate activităților recreative, teatru de păpuși, spectacole uimitoare de magie, concerte, concursuri, dar și alte activități inedite și distractive, alături de Nino, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4.

Articolul continuă după reclamă

Partenerii acestui program sunt: Biblioteca Metropolitană București, MGT Educațional, Fischer English Hub, IT Level, Știință cu Sare și Piper, Editura Litera, Playouth România, Opera Comică petru Copii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Cursuri educative și activități recreative, la Școala de vară FDVDR