Cursuri educative și activități recreative, la Școala de vară FDVDR

De Redactia Observator.
Publicat: 06.07.2021, 06:49.
Actualizat: 06.07.2021, 10:54

Elevi

Elevi

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat programul educațional de vacanță, Școala de Vară FDVDR, un program complet gratuit, destinat copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani. Școala de Vară FDVDR se desfășoară în perioada 3 iulie – 28 august și include două componente, cursuri online în timpul săptămânii, respectiv activități recreative în aer liber în weekenduri, alături de Nino, vedeta Operei Comice pentru Copii.

Cursurile și atelierele interactive sunt structurate pe categorii de vârstă și includ domenii diverse, precum muzică, teatru și film, jurnalism și comunicare, arte vizuale, știință și tehnică.

Weekendurile sunt dedicate activităților recreative, teatru de păpuși, spectacole uimitoare de magie, concerte, concursuri, dar și alte activități inedite și distractive, alături de Nino, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4.

Partenerii acestui program sunt: Biblioteca Metropolitană București, MGT Educațional, Fischer English Hub, IT Level, Știință cu Sare și Piper, Editura Litera, Playouth România, Opera Comică petru Copii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.