Antena Meniu Search
x

Video Sorin Cîmpeanu, despre introducerea certificatului verde obligatoriu: Acest lucru i-ar putea mobiliza pe profesori să se vaccineze

Introducerea certificatului verde i-ar putea mobiliza pe profesori să se vaccineze. Este declaraţia făcută în urmă cu puţin timp de ministrul interimar al Educaţiei la Observator. 

de Redactia Observator

la 27.10.2021, 13:15

Vezi și

Asta în contextul în care nu se ştie încă foarte clar ce se va întâmpla cu programa şcolară în momentul în care certificatul verde va deveni obligatoriu pentru toate instituţiile în care sunt mai mult de 50 de angajaţi. 

Mobilizare pentru vaccinare

Până la o decizie finală, ministrul Educaţiei speră să îi convingă pe profesori să se vaccineze. 

Sorin Cîmpeanu, ministru interimar Educaţie: Acum avem mult peste 61% din personalul din învăţământ vaccinat. Sigur că nu este suficient. Vom vedea forma proiectului de lege cu privire la introducerea certificatului verde şi sunt convins că şi acest lucru va mobiliza colegii din sistemul de învăţământ care deja sunt cea mai numeroasă categorie socio-profesionala vaccinată". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Educatie » Sorin Cîmpeanu, despre introducerea certificatului verde obligatoriu: Acest lucru i-ar putea mobiliza pe profesori să se vaccineze