Meniu LIVE
Search
x

Tezele pentru acest an școlar sunt suspendate. Sorin Cîmpeanu a spus cum va fi încheiată media semestrială a elevilor

Elevii nu dau teză în acest an școlar, acestea fiind suspendate, iar la sfârșitul semestrului al doilea mediile la toate disciplinele se obțin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg, spune ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu.

De Andreea Anghel la 17.03.2021, 21:14
  • Tezele au fost suspendate în acest an şcolar
  • Anunţul a venit din partea ministrului Educaţiei

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus că tezele pentru anul școlar 2020 – 2021 sunt suspendate.

''Pentru anul școlar 2020-2021 sunt suspendate tezele (lucrările scrise semestriale), conform OM 5977/2020. În consecință, la finalul semestrului al doilea, mediile pentru toate disciplinele se obțin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg'', spune Sorin Cîmpeanu.

Potrivit ministrului, având în vedere că la acest moment aproape un milion de elevi participă la toate activitățile didactice în sistem online și atâta timp cât sistemul de învățământ din România nu dispune de platforme de evaluare și examinare dedicate și securizate, ''relevanța tezelor este mai mult decât discutabilă".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Tezele pentru acest an școlar sunt suspendate. Sorin Cîmpeanu a spus cum va fi încheiată media semestrială a elevilor