Antena Meniu Search
x

Video Zeci de olimpici s-au adunat pentru a ajuta alți colegi, gratuit, în tabăra "Împreună pentru educație"

Țara noastră se poate mândri cu elevi de nota 10, cu olimpici care reușesc să ducă numele României în toate colțurile lumii.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 14:17

Vezi și

Impulsionați de dorința de a schimba, de a ajuta si alți copii să ajungă tot mai buni în domeniile lor de activitate, olimpicii s-au înscris, voluntari, în cadrul taberei "Împreună pentru Educație". Aceștia vor susține cursuri gratuite pentru elevii din România.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă tabără educativă, în cadrul Programului de Voluntariat "Împreună pentru Educație". În cadrul taberei vor avea loc trei cursuri, susținute de copii olimpici, voluntari în cadrul acestui program.

Îmi place mult să lucrez cu copiii, anul trecut am organizat un curs de performanță în matematică”, spune Cristea Beatrice, olimpic voluntar Fundația Dan Voiculescu. “Am destul de multă experiență cu voluntariatul”, adaugă Andreea Dobre, olimpic voluntar Fundația Dan Voiculescu. “Nu sunt la prima mea acțiune de voluntariat”, mărturiseşte Albert Romaniuc, olimpic voluntar Fundația Dan Voiculescu

Elevii pasionați de matematică vor putea participa la cursul de "Excelenţă prin matematică", obiectivul principal al cursului fiind sprijinirea și dezvoltarea elevilor capabili de performanță, prin creativitate și inovație.

Pe acelaşi subiect

Matematica nu este sigura materie de care copiii se pot bucura

Pe lângă noțiunile de matematică, copiii vor putea face cunoștință și cu magia fizicii. “Ne propunem sa explicăm copiilor câteva fenomene fizice”, spune Cristea Beatrice, olimpic voluntar Fundația Dan Voiculescu

România are mulți elevi olimpici, elevi care au nevoie de ajutor, de îndrumare. Acestia se pot înscrie la cursul de "Pregătire pentru olimpiada de matematică, clasa a IX a”. Obiectivul principal al cursului este inițierea în unele dintre cele mai importante capitole necesare pregătirii pentru Olimpiadei Națională de clasa a IX-a. Cursurile sunt gratuite si vor începe pe 6 august. Acestea vor avea loc online, pe platforma educațională “Școala FDVDR”. Înscrierile se încheie pe 4 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Zeci de olimpici s-au adunat pentru a ajuta alți colegi, gratuit, în tabăra "Împreună pentru educație"