Antena Meniu Search
x

Video A doua noapte de distracţie la festivalul Electric Castle: "Mi-a plăcut foarte mult să văd oameni, să fim împreună să ne distrăm"

A fost o atmosferă incendiară în a doua noapte a festivalului Electric Castle. Chiar dacă temperatura de afară a fost una răcoroasă. Mii de tineri au dansat până în zori, iar energia lor i-a impresionat chiar şi pe artiştii care au urcat pe scenă. Între un concert şi altul, tinerii au avut la dispoziţie, pentru relaxare, şi o plajă amenajată lângă castelul Banffy, cu nisip adus special de la mare. Însă şi aici s-au pus pe dans.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.08.2021, 08:52

Vezi și

Abia ce s-a lăsat seara şi lângă zidurile domeniului Banffy a început să răsune iarăşi muzica. Pentru miile de tineri veniţi la Electric Castle, nici oboseala primei nopţi nedormite, nici cele 15 grade de afară nu au stat în calea distracţiei.

"După cum se vede sunt toată transpirată. Super fain îmi place foarte mult aici... Mă bucur foarte mult să revin la acest festival împreună cu prietenii mei", spune o tânără.

"Mi-a plăcut foarte mult să văd oameni, să fim împreună să ne distrăm", spune o altă participantă.

Pe cele şase scene amenajate la Bonţida au venit artişti care au pus muzică pentru toate gusturile. Petrecăreţii au avut la dispoziţie şi o porţiune amenajată ca o plajă, cu nisip adus special de la malul mării. 

Pe acelaşi subiect

A doua noapte de distracţie la Electric Castle

Englezii de la trupa Sigma au adunat în faţa scenei mii de fani. La rândul lor, artiştii s-au arătat impresionaţi de atmosfera de la Electric Castle.

"Oamenii vin din Anglia, vin din mai multe ţări şi vorbesc despre România, vorbesc despre Electric Castle. E unul dintre cele mai bune festivaluri din lume", spun membrii trupei Sigma.

În prima seară a festivalului, printre petrecăreţi şi-au făcut apariţia şi premierul Florin Cîţu, însoţit de primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Primul ministru şi-a arătat apoi aprecierea pe instagram.

"Mulţumesc Electric Castle. O organizare impecabilă, m-am distrat de minune. Ne vedem anul viitor".

Noaptea care urmează va fi ultima de distracţie la Bonţida. De mâine, festivalul se va muta în Cluj-Napoca, unde va mai dura şapte zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » A doua noapte de distracţie la festivalul Electric Castle: "Mi-a plăcut foarte mult să văd oameni, să fim împreună să ne distrăm"