Antena Meniu Search
x

Actriţa metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă ca zăpada, în noul remake Disney

Acuzată de multă vreme că alege doar actori principali cu pielea de culoare albă, Disney a hotărât că a venit vremea schimbării. Studioul a anunţat că a ales-o pe tânăra actriţă metisă Rachel Zegler să joace rolul celei care a devenit, în 1937, prima eroină a filmelor Disney: Albă ca zăpada.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 23.06.2021, 11:04

Colaj cu Rachel Zegler şi o imagine din filmul original Albă ca zăpada
Rachel Zegler va juca rolul Albei ca Zăpada - Colaj Twitter Rachel Zegler / Disney
  • Her mother is Colombian, whereas her father is of Polish descent.

Rachel Zegler, care şi-a făcut debutul în lungmetraj cu rolul Maria în „West Side Story” al lui Steven Spielberg, ce urmează să fie lansat anul acesta, a fost aleasă să interpreteze rolul principal în „Albă ca zăpada/ Snow White”, remake live-action pregătit de Disney. Echipa a fost impresionată în mod special de vocea tinerei, care se remarcase în multe producţii musical locale în New Jersey, informează LeDroit.

Abilităţile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar o parte din talentul ei. Puterea, inteligenţa şi optimismul vor deveni parte integrantă a redescoperirii bucuriei în povestea clasică a Disney”, a transmis regizorul Marc Webb.

Rachel Zegler, care are rădăcini columbiene, din partea mamei, şi poloneze, din partea tatălui, şi-a menifestat entuziasmul pe contul său de Twitter, unde a publicat şi un video în care apare alături de prinţesa Disney într-un pac de distracţii: „Avem multe de povestit”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Albă ca zăpada - un basm al fraţilor Grimm

„Albă ca zăpada şi cei şapte pitici/ Snow White and the Seven Dwarves”, bazat pe basmul fraţilor Grimm, a fost lansat în 1937 şi a fost primul lungmetraj animat al Disney. De atunci, povestea a fost adaptată în mai multe rânduri, inclusiv în 2012 - „Mirror Mirror”, cu Julia Roberts şi Lily Collins, şi „Snow White and the Huntsman”, cu Charlize Theron şi Kristen Stewart.

Disney dezvoltă remake-ul „Snow White” din 2016. După cum a fost anunţat anterior, Marc Platt va fi producător, iar Benj Pasek şi Justin Paul, care au lucrat pentru „La La Land”, „The Greatest Showman” şi „Dear Evan Hansen”, au fost aleşi să compună muzica pentru film.

Printre cântecele din desenul animat original care vor fi păstrate se numără „Heigh-Ho”, „Someday My Prince Will Come” şi „Whistle While You Work”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Actriţa metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă ca zăpada, în noul remake Disney