Antena Meniu Search
x

Video Adele rupe tăcerea, într-un interviu inedit pentru Oprah Winfrey. Dezvăluiri despre divorţ şi pierderea în greutate

Cu 45 de kilograme mai slabă, cu un nou iubit şi un album pe cale să fie lansat, Adele sparge gheaţa după ani în care a păstrat tăcerea. Artista i-a dat un interviu lui Oprah Winfrey şi a vorbit deschis despre toate schimbările din viaţa ei. Dezvăluirile lui Adele au fost difuzate aseară de un post TV american care a transmis şi primul concert al artistei din ultimii patru ani.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 20:55

Vezi și

Fascinantă, într-o rochie neagră de sirenă care îi evidenţia noua siluetă, Adele şi-a fermecat ascultătorii. Primul concert al artistei din ultimii patru ani a fost şi primul în care fiul ei s-a aflat în public, iar emoţia a fost palpabilă. Susţinut în grădina Observatorului Astronomic din Los Angeles, spectacolul a avut zece melodii, patru dintre ele de pe noul album, nelansat încă. Şi nu a fost singura surpriză a serii. Un tânăr şi-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scenă, cu binecuvântarea artistei. "Ce bine că a spus "Da", că nu ştiam altfel pentru cine va trebui să cânt următoarea melodie".

Adele i-a acordat un interviu inedit lui Oprah Winfrey

Albumul "30" va fi lansat vineri şi spune povestea divorţului lui Adele de Simon Konecki, dar şi de vechea ei viaţă. O dublă despărţire, pe care Adele a gestionat-o cu greu. Un interviu acordat lui Oprah Winfrey în care vedeta se destăinuie a fost difuzat în cadrul programului. Adele a povestit detaliile din spatele divorţului, despre noua ei relaţie, dar şi despre spectaculoasa pierdere în greutate. Adele a slăbit 45 de kilograme în doi ani, o schimbare pe care o descrie mai degrabă ca pe o victorie în lupta cu anxietatea decât ca pe o cură de slăbire. "Nu aveam nicio problemă cu modul în care arătam atunci şi nu am nicio problemă cu modul în care arăt acum. Nu este datoria mea să le spun oamenilor cum să se simtă cu privire la propriul corp", spune artista.

Adele a revenit în forţă după şase ani de pauză

Din 2008 până astăzi, Adele a revoluţionat industria muzicală internaţională. Fiecare album lansat a scris istorie. "30" este al patulea ei album şi se anunţă un nou succes. Primul single extras de pe el, "Easy on Me", a strâns 157 de milioane de vizualizări într-o lună. Dar Adele spune că nu îşi doreşte nimic altceva decât "pace interioară" şi "stabilitate".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Adele rupe tăcerea, într-un interviu inedit pentru Oprah Winfrey. Dezvăluiri despre divorţ şi pierderea în greutate