Antena Meniu Search
x

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Ce nume va purta băieţelul său

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară la vârsta de 83 de ani, a anunţat joi unul dintre reprezentanţii săi.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 11:40

- Profimedia

Iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a născut un băieţel pe nume Roman Pacino, a declarat agentul Stan Rosenfield.

Al Pacino a făcut istorie cinematografică cu rolurile sale din filmele „The Godfather”, „Scarface” şi „Heat” şi a câştigat un Oscar pentru „parfum de femeie” (1992). A avut, în timpul relaţiilor anterioare, alţi trei copii care acum sunt adulţi.

Şi Robert De Niro a devenit tată la 79 de ani

În luna mai, o altă legendă a cinematografiei americane, Robert De Niro, a dezvăluit la 79 de ani că de curând a devenit tată pentru a şaptea oară, potrivit News.

Născut pe 25 aprilie 1940, la New York, Al Pacino este actor de teatru şi film şi regizor. A impresionat publicul şi critica de specialitate cu roluri în filme ca cele din trilogia „Naşul/ The Godfather”, „Serpico” (1973), „După amiază de câine/ Dog Day Afternoon” (1975), „Dreptate pentru toţi/ ... and justice for all” (1979), „Scarface” (1983), „Când dragostea ucide/ Sea of Love” (1989) şi „Parfum de femeie/ Scent of a woman” (1992), pentru care a primit şi singurul său Oscar. La premiile Academiei Americane de Film a mai fost nominalizat de şapte ori. Al Pacino a primit 4 Globuri de Aur, 2 premii Emmy şi 1 premiu BAFTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Ce nume va purta băieţelul său