Antena Meniu Search
x

Video Al Pacino cere test de paternitate. De ce are dubii că iubita sa, de 29 de ani, îi poartă pruncul

De la bucuria de a deveni tată la 83 de ani la şoc. Celebrul Al Pacino cere test de paternitate pentru copilul nenăscut al partenerei sale de 29 de ani. Surse din anturajul său susţin că actorul a aflat că va fi tată pentru a patra oară abia când tânăra era însărcinată în şase luni şi nu ar mai fi fost împreună de ceva vreme. 

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 21:38

Vezi și

Vestea că Al Pacino va deveni tată la 83 de ani a suprins pe toată lumea. Celebrul actor a declarat că nu se aştepta din cauza unor probleme medicale, spun surse din anturajul său. În plus, nu şi-ar mai fi dorit alţi copii, pe lângă cei trei pe care îi are. Prietena de 29 de ani a lui Pacino ar fi ascuns sarcina timp de 11 săptămâni tocmai din această cauză. Alţii însă o acuză că ar fi o vânătoare de avere. 

Al Pacino cere test de paternitate

Robert de Niro îi este alături lui Pacino în tot acest scandal. Şi el a devenit tată pentru a şaptea oară la 79 de ani: "Când eşti mai bătrân, cunoşti anumite lucruri în viaţă, dinamica lucrurilor, a familiei. Nu poţi să nu înveţi anumite lucruri şi apoi să gestionezi ceea ce se întâmplă""Vorbim despre ce se mai întâmplă, despre noi, pentru că ne aducem un fel de seninătate şi ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă unul altuia. Împărtăşim aceste lucruri", spune Al Pacino

Al Pacino a cerut un test de paternitate prenatal pentru a se stabili dacă bebeluşul este cu adevărat al lui. Actorul mai are trei copii, pe Julie Marie, în vârstă de 35 de ani şi gemenii Anton şi Olivia, în vârstă de 22 de ani. De altfel, prin intermediul mezinei ar fi cunoscut-o pe Noor Alfalah cu care a început o relaţie în luna aprilie anul trecut. Copilul se va naşte peste o lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Al Pacino cere test de paternitate. De ce are dubii că iubita sa, de 29 de ani, îi poartă pruncul