Antena Meniu Search
x

Al Pacino este din nou burlac. Celebrul actor şi iubita sa de 29 de ani au ales să pună punct relaţiei la doar trei luni după ce au devenit părinţi

Al Pacino a devenit din nou burlac. Actorul, în vârstă de 83 de ani, şi Noor Alfallah, iubita sa de 29 de ani, au ales să se despartă. 

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 14:02

Al Pacino şi iubita sa de 29 de ani s-au despărţit.
Al Pacino şi iubita sa de 29 de ani s-au despărţit. - Profimedia

La doar trei luni după ce au devenit părinţi, Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, și iubita lui Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, au anunţat că merg pe căi separate. 

Al Pacino şi iubita sa de 29 de ani s-au despărţit

Presa de peste Ocean spune că Noor a cerut deja custodia bebeluşului, Roman Alfallah Pacino. Aceasta a precizat însă că, deşi îşi doreşte ca băieţelul să stea cu ea, celebrul actor va avea, evident, drept de vizită şi un cuvânt de spus în chestiunile importante legate de educaţie de exemplu. 

Ţinând cont că nu este legal căsătorită cu Al Pacino, în dosarul pe care l-a depus la o judecătorie din Los Angeles, Noor Alfallah a adăugat şi un document care confirmă faptul că acesta este cu adevărat tatăl copilului. 

Nu se ştie deocamdată ce sumă va cere tânăra pentru întreţinerea bebeluşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Al Pacino este din nou burlac. Celebrul actor şi iubita sa de 29 de ani au ales să pună punct relaţiei la doar trei luni după ce au devenit părinţi