Antena Meniu Search
x

Amber Heard, în lacrimi în timpul procesului intentat de Johnny Depp. Acuzaţiile aduse de actriţă

Amber Heard susţine că a fost victima „violenţei incontrolabile” a lui Johnny Depp, în timpul primei sale mărturii din cadrul procesului de 100 milioane de dolari dintre cei doi.

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 14:11

Amber Heard şi Johnny Depp, în timpul procesului
Amber Heard şi Johnny Depp, în timpul procesului - Profimedia Images

Actriţa americană a rememorat primul "abuz" din căsnicia cu Johnny Depp în prima ei mărturie din timpul procesului intentat de către acesta. Heard a povestit în lacrimi că se afla pe canapea alături de soţ, care ar fi consumat cocaină cu puţin timp înainte, când la un moment dat i-a adresat o întrebare legată de tatuajul său „Wino Forever”, relatează The Sun. Depp ar fi susţinut că tatuajul nu a fost niciodată schimbat aşa de la "Winona Forever", ceea ce ar fi stârnit râsul lui lui Amber. În momentul următor, reacţia lui ar fi fost una violentă, iar aceasta ar fi fost lovită şi abuzată verbal de către Depp, conform spuselor din timpul mărturiei.

„Winona Forever”, un omagiu adus de Johnny Depp fostei logodnice

Reacţia amuzată a actriţei ar fi fost justificată, deoarece faimosul tatuaj a lui Depp a mai apărut în presă în momentul în care acesta i l-a dedicat fostei sale logodnice, Winona Ryder. Cei doi au avut o relaţie publică şi mediatizată la începutul anilor '90. În urma despărţirii, actorul a modificat numele Winonei în „Wino”.

Credeam că este o glumă. Nu înţelegeam ce se întâmplă”, a spus Heard. După trei săptămâni în care mai multe înregistrări cu Depp au făcut înconjurul lumii pe internet, iar fanii şi-au exprimat suportul faţă de el şi dorinţa ca actriţa să fie exclusă din filmul „Aquaman 2”, Amber Heard a izbucnit în lacrimi în timpul mărturiei. Aceasta a mai recunoscut că trebuia să îl părăsească pe Depp după primul abuz fizic şi nu să continue căsnicia timp de încă patru ani – căsnicie în care actriţa susţine că ea a fost victima furiei şi a violenţei soţului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Amber Heard, în lacrimi în timpul procesului intentat de Johnny Depp. Acuzaţiile aduse de actriţă