Antena Meniu Search
x

Video Anunţ surpriză: Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix. "Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise"

Serialul documentar despre prinţul Harry şi Meghan Markle va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix, a anunţat joi biograful cuplului, gigantul de streaming lansând un scurt trailer, informează AFP, citat de Agerpres. Potrivit biografului Omid Scobie, serialul în şase episoade va "împărtăşi cealaltă faţă a poveştii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat".

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 21:58

Primele imagini din documentarul despre prinţul Harry şi Meghan Markle. Serialul va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix
Primele imagini din documentarul despre prinţul Harry şi Meghan Markle. Serialul va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix - Profimedia Images

În trailer, intitulat sobru "Harry & Meghan", sunt prezentate fotografii alb-negru ale cuplului pe o muzică dramatică. ''Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise", spune Harry. ''A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia", adaugă el.

Anunţul survine în plină vizită în Statele Unite a prinţului William şi a soţiei sale Kate, aflaţi în relaţii reci cu Harry şi Meghan, care locuiesc acum în California.

Vizita prinţului va culmina vineri cu cea de-a doua ediţie a premiului său pentru mediu "Earthshot", care va avea loc la Boston (nord-est).

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

William, moştenitorul coroanei, a fost în mod notoriu în dezacord cu fratele său de când el şi Meghan au dezvăluit anul trecut că un membru al Casei regale a pus sub semnul întrebării culoarea pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea acestuia.

De atunci, cei doi fraţi au apărut împreună doar în rare ocazii, cel mai recent în septembrie, la câteva zile după moartea Elisabetei a II-a, într-o atmosferă rece la Castelul Windsor.

Meghan descrie lansarea seriei drept un "eveniment global"

''Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să auzim partea noastră de poveste?", spune şi Meghan în trailer, care descrie lansarea seriei de documentare drept un "eveniment global".

Prinţul Harry urmează, de asemenea, să-şi lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie, promiţând, de asemenea, o serie de dezvăluiri jenante.

Începutul vizitei prinţului William în Statele Unite a fost deja perturbat de o controversă rasistă care a avut loc marţi seară la Palatul Buckingham. Lidera de culoare a unei organizaţii de auto-ajutorare a afirmat că, la o recepţie, naşa prinţului şi prietenă apropiată a Elisabetei a II-a, Susan Hussey, a insistat să îl întrebe de unde "vine cu adevărat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Entertainment » Anunţ surpriză: Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix. "Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise"