Antena Meniu Search
x

Apariție controversată la Met Gala 2021. Fiica Madonnei a defilat cu axilele neepilate pe covorul roșu

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a fost protagonista unei apariții controversate pe covorul roșu la Gala Met 2021. Tânăra a defilat printre sutele de staruri, într-o ținută sumară și cu axilele neepilate, scrie Daily Mail.

Lourdes a defilat mândră pe covorul roșu, într-o rochie roz, arătându-și axilele neepilate, dar și formele voluptuoase. Modelul de 24 de ani a atras atenția audienței în momentul în care a idicat brațul, în timpul unei ședințe foto. 

Patru sute de actori, muzicieni, manechine, sportivi sau staruri de pe reţelele de socializare în ţinute extravagante au participat luni seară la gala Metropolitan Museum of Art, cel mai important eveniment dedicat modei de la New York, după doi ani şi jumătate de absenţă din cauza pandemiei.

Ediţia 2020 a galei a fost anulată în momentul în care New York-ul era asfixiat de epidemia de coronavirus. Cea de anul acesta, care este organizată de obicei în prima zi de luni din mai, a fost decalată luni seară. În 2022, ar putea fi prezenţi 1.200 de invitaţi, ca înainte de pandemie.

Creată în 1948, gala a fost mult timp rezervată celei mai înalte şi bogate societăţi newyorkeze, principala sursă de mecenat pentru Met. S-a deschis începând cu anii 1970, înainte de a se transforma după venirea la conducere a redactorului-şef al Vogue, Anna Wintour, în 1995.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Apariție controversată la Met Gala 2021. Fiica Madonnei a defilat cu axilele neepilate pe covorul roșu