Antena Meniu Search
x

Video Arctic Monkeys, pentru prima oară în România, la Summer Well 2022. Ce au făcut fanii trupei pentru un loc lângă scenă

Distracţie fără limite, noaptea trecută, la Summer Well. Zeci de mii de tineri au cântat şi au dansat pe acorduri de chitară live. Celebra trupă de muzică rock Arctic Monkeys a cântat pentru prima dată în România. Fanii au venit chiar şi cu zece ore înainte pentru a prinde loc cât mai aproape de scenă.

de Redactia Observator

la 14.08.2022, 08:29

Vezi și

Zeci de mii de de tineri au ajuns aseară pe Domeniul Ştirbey din Buftea, gata să o facă lată încă o dată. ”Nu am mai fost niciodată la Summer Well şi suntem emoţionaţi. Noi ne-am luat o vacanţă la festivalul ăsta, să venim aici, să simţim şi noi cum e la festival”, mărturisesc participanți la eveniment. Pentru alţii, Summer Well a devenit deja o tradiţie. ”Cred că e a zecea ediţie la care merg. E prima ediţie după pandemie, ceea ce e fabulos”, spune un român. ”De fiecare dată a fost frumos. Din ce în ce mai frumos e”, adaugă un tânăr.

Trupa Arctic Monkeys, la Summer Well 2022

Cel mai aşteptat moment al serii - concertul trupei britanice Arctic Monkeys, venită pentru prima dată în România. ”Singurul motiv pentru care am venit sunt Arctic Monkeys”, susține o tânără. ”Este superb. Am aşteptat asta! Sunt super fericită”, adaugă o alta. ”Ar fi fost mai bine dacă eram 10-20 de metri mai în faţă, dar e fabulos şi aşa. Îi aştept de vreo 20 de ani să vină în România”, susține un bărbat.

Peste 60.000 de tineri au fost seara trecută la Summer Well, iar petrecerea a durat până în zori de zi. Astăzi, în ultima zi de festival, pe scenă vor urca cei din trupa Nothing but Thieves.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Arctic Monkeys, pentru prima oară în România, la Summer Well 2022. Ce au făcut fanii trupei pentru un loc lângă scenă