Antena Meniu Search
x

Video Summer Well 2022. Cum arată o zi de distracţie la primul festival sold out din România, de anul acesta

A început distracţia la Summer Well, primul festival muzical din România, de anul acesta, unde biletele sunt sold out. Timp de trei zile, pe scenele amplasate pe domeniul Ştirbey din Buftea vor urca nume mari din industria muzicii. Mii de tineri au cântat şi au dansat în prima seară a festivalului până spre dimineaţă. Nimeni nu s-a plictisit pentru că, pe lângă muzică şi mâncare bună, cei prezenţi la festival au avut parte de nenumărate activităţi distractive. 

de Redactia Observator

la 13.08.2022, 08:34

"Super fain! Super! Atmosfera extraordinară". O experienţă pe care n-o vor uita niciodată. Aşa descriu miile de tineri prima noapte la Summer Well. Pe unul dintre cele mai frumoase şi bine păstrate domenii artistocratice de la noi, domeniul Ştirbey din Buftea, a răsunat muzica ore în şir. 

Experienţe de neuitat la Summer Well 2022. Toate biletele s-au vândut

"Îmi place foarte mult atmosfera şi toată lumea de aici", spune unul dintre participanţii la festival. "Am venit în ţară special pentru Summer Well, locuiesc în Turcia!", mărturiseşte un altul. "Am fost la un concert în Berlin şi de atunci a rămas şapca de concert. La toate - Summer Well, Electric Castle - o port", povesteşte un tânăr. 

În ropote de aplauze, trupa Future Islands a urcat pe scena principală şi a făcut show. Cei care au obosit şi-au întins pătura pe iarbă: "Vrem să ne uităm la stele". Oamenii s-au delectat toată noaptea cu bunătăţi de la food court sau au participat la diverse ateliere organizate pe domeniu. Cei mai curajoşi şi-au făcut tatuaje semipermanente. La festival au fost amplasate şi oglinzi cu diferite mesaje: "Este foarte interesantă. Mi se pare tare mesajul, să te iubeşti pe tine".

Pe acelaşi subiect

"Amintirile nu se păstrează doar în suflet la festival, cele mai tari momente se pot face aici, la platforma video 360", arată Alexandra Boboc, reporter Observator. "Poate e ceva mai nou, dar totuşi e ceva frumos. O să ne uităm în 10 ani şi o să zicem: Am fost la Summer Well când eram adolescente şi era totul foarte fun", crede o tânără. "Ne bucurăm şi noi de amintirile pe care putem să le facem la festival". 

Cei care au plecat acasă cu maşinile de la festival au fost opriţi şi testaţi de poliţişti pentru alcool şi droguri. Doi şoferi au rămas fără permis, după ce s-au urcat băuţi la volan. "Participanţii la trafic au putut experimenta ochelarii din dotarea reprezentanţior Agenţiei Naţionale Antidrog, care simulează efectele consumului psihoactiv", spune Anne Marie Ciolcă, IPJ Ilfov.

Arctic Monkeys, show pe domeniul Ştirbey Buftea

Summer Well continuă până duminică. Peste 80.000 de tineri vor ajunge acolo în următoarele zile. Vedeta festivalului, trupa britanică Arctic Monkeys, va urca pe scena în această seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Summer Well 2022. Cum arată o zi de distracţie la primul festival sold out din România, de anul acesta