Antena Meniu Search
x

Video "Veniţi la Summer Well că e bine". Sclipici şi atmosferă electrizantă la debutul primului festival sold out din România

Domeniul Ştirbey din Buftea a fost noaptea trecută gazda celei mai mari petreceri din ţară - Summer Well. Mii de oameni au cântat şi au dansat în tandem până la ivirea zorilor. În această seară pe scenă va urca trupa britanică Arctic Monkeys. Festivalului se ţine cu casa închisă.

de Redactia Observator

la 13.08.2022, 21:49

Vezi și

O explozie de culori, lumini şi distracţie - aşa a fost prima noapte de Summer Well. Mii de petrecăreţi au dansat până la epuizare pe muzica bună care a răsunat de pe cele patru scene amplasate pe domeniul Ştirbey din Buftea.

Participant la festival: „Îmi place foarte mult atmosfera şi toată lumea de aici.”

Participant la festival: „Am venit în ţară special pentru Summer Well, locuiesc în Turcia!”

Participant la festival: „Am fost la un concert în Berlin şi de atunci a rămas şapca de concert. La toate Summer Well, Electric Castle o port.”

Pe acelaşi subiect

Spre miezul nopţii, în uralele mulţimii, pe scena principală au urcat cei de la Future Island

Participant la festival: „Îmi place foarte mult vibe-ul, muzica pe care o are. E super fain!”

Nu doar în jurul scenei a fost aglomeraţie ci şi în corturile unde se creează amintiri de neuitat.

Participant la festival: „Este foarte interesantă. Mi se pare tare mesajul, să te iubeşti pe tine.”

Amintirile nu se păstrează doar în suflet la festival, cele mai tari momente se pot face aici la platforma video 360.

Participant la festival: „Ne bucurăm şi noi de amintirile pe care putem să le facem la festival.”

După o noapte plină de distracţie, a doua zi de Summer Well a început cu relaxare

În această noapte pe scena principală va cânta trupa Arctic Monkyes. Aşa că mulţi dintre petrecăreţi au venit şi cu 10 ore înainte să prindă loc cât mai aproape de scenă.

Participant la festival: „Am vrut să dăm o tură să vedem ce activităţi sunt pe aici, dar aşa puţin mai relax, unele standuri nu sunt încă deschise, se deschid mai târziu.”

Participant la festival: „Încă e foarte liber dar lumea deja stă la coadă să fie în faţa scenei dar e plăcut, îmi place.”

La prânz, cele mai căutate au fost corturile din jurul scenelor unde se creează look-ul de festival

Irina, beauty trainer: „Se poartă sclipiciul, texturile luminoase, texturie sidefate. Aici pe punctul cel mai înalt al pometelui, sub sprânceană. Pe buze îndrăznim, la festival putem să ne punem un ruj roşu, ceva un pic mai pigmentat.”

Beatrice, make-up artist: „Majoritatea doresc machiaje gen Tulum, festival, inspirate din motive din astea tribale din mai mult culturi. Mai ales pe pielea bronzată vine foarte bine albastrul sau galbenul.”

Iar când machiajul a fost gata, toate privirile s-au îndreptat spre atelierele din jurul lacului.  

Maeştrii TikTok-ului au venit să facă senzaţie

Emilian, cântăreţ: „Am vorbit despre muzică, am şi cântat deci ne simţim bine. E foarte pe gustul meu Summer Well-ul pentru că e mai boem aşa. E vibe-ul ăsta foarte pozitiv aşa că veniţi la Summer Well că e bine.”

Anul acesta, la Summer Well sunt aşteptaţi peste 80 de mii de oameni şi este primul festival al anului cu sold out la bilete. Numărul mare de participanţi vine la pachet cu măsuri de siguranţă sporite. Poliţia, jandarmeria şi ofiţerii antidrog vor patrula şi vor controla zona până duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Veniţi la Summer Well că e bine". Sclipici şi atmosferă electrizantă la debutul primului festival sold out din România