Antena Meniu Search
x

Arnold Schwarzenegger critică dur țările UE care cumpără petrol rusesc: Avem sânge pe mâini pentru că finanțăm războiul

Actorul Arnold Schwarzenegger lansează o serie de acuzaţii la adresa Uniunii Europene, în contextul războiului din Ucraina!

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 12:17

Vezi și

În calitate de fost politician, guvernator al Californiei, acesta consideră să membrele blocului comunitar nu acţionează cu bună-credinţă în privinţa sancţiunilor impuse Moscovei. Schwarzenegger şi-a bazat discursul pe un calcul simplu.

Cele 1300 de rachete pe care Rusia le-a lansat asupra Ucrainei, în primele luni de război, au costat 8 miliarde de dolari. În acelaşi interval de timp, Uniunea Europeană a trimis Rusiei 44 de miliarde de dolari, pentru combustibil. Arnold Schwarzenegger a făcut aceste afirmaţii la un summit pentru climă, organizat la Viena. 

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei: Ei spun: "Hei, măcar nu trebuie să plătim pentru acest război. Europenii ne trimit banii. Ei plătesc pentru război!" Indiferent cum priviți, avem sânge pe mâini, pentru că finanțăm războiul. Trebuie să încetăm să ne mințim singuri. Acum avem toată tehnologia de care avem nevoie pentru a renunţa la combustibilii fosili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Arnold Schwarzenegger critică dur țările UE care cumpără petrol rusesc: Avem sânge pe mâini pentru că finanțăm războiul