Antena Meniu Search
x

Video Aventura matinalilor ZU, Buzdugan şi Morar, a ajuns la final: caravana RadioAventura a revenit în Bucureşti

Aventura matinalilor ZU, Buzdugan şi Morar, a ajuns la final! După 3 mii de kilometri cu autorulota la Morning Zu, colegii noştri au încheiat turul României cu o petrecere.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 31.07.2021, 20:33

Vezi și

Aşa a început RADIOAVENTURA. Un tur al României şi 3.000 de kilometri parcurşi de matinalii de la ZU în două săptămâni pline de peripeţii frumoase. Mihai Morar, Emma, Daniel Buzdugan și Tea Teodorescu au fost live 24 din 24! "Trebuie să ne ridicăm ca oameni la nivelul acestei ţări, să fim frumoşi ca ţara noastră", a declarat Daniel Buzdugan. "Au fost zeci de copii, de tineri din România, care au venit la întâlnirea cu autorulota ZU, indiferent unde am campat-o, indiferent de unde am făcut emisiune", a spus şi Mihai Morar.

Provocarea s-a încheiat cu o petrecere-festival, "Back to dance" la malul mării. "Am dormit foarte puţin, am râs mult, am plâns mult, am făcut peste 3.500 de kilometri ca să ajungem aici să împlinim unul dintre cele mai mari visuri din ultimul an şi jumătate", a declarat Mihai Morar. După cea mai mare îmbrăţişare de la malul mării, echipa Radio Zu a ajuns în Bucureşti, acolo unde a început totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Entertainment » Aventura matinalilor ZU, Buzdugan şi Morar, a ajuns la final: caravana RadioAventura a revenit în Bucureşti