Antena Meniu Search
x

Avocații lui Johnny Depp rup tăcerea. De ce actorul nu se uită niciodată în ochii lui Amber Heard în sala de judecată

Controversele din timpul procesului extrem de mediatizat dintre Johnny Depp și Amber Heard curg pe bandă rulantă. Avocații actorului au dat răspunsul unei întrebări des întâlnite în mediul online - de ce nu se uită actorul niciodată în ochii fostei partenere?

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 16:38

De ce Johnny Depp nu se uită deloc în ochii lui Amber Heard în sala de judecată
De ce Johnny Depp nu se uită deloc în ochii lui Amber Heard în sala de judecată - Profimedia Images

Johnny Depp își îndeplinește promisiunea pe care i-a făcut-o lui Amber Heard, spun avocații acestuia, și anume că fosta parteneră ''nu îi va mai vedea niciodată ochii'', după ce l-a acuzat că este un abuzator. Vedeta din Aquaman a negat din nou că Depp a fost victima relației lor violente și a subliniatcă articolul ei din 2018 nu a fost despre el.

Promisiunea la care Johnny Depp nu vrea să renunțe

În deschiderea interogatoriului din a treia zi a mărturiei lui Heard, avocatul lui Depp, Camille Vasquez, a spus de ce actorul a refuzat să intre în contact vizual cu actrița în instanță în timp ce aceasta depune mărturie. ''Ți-a promis că nu-i vei mai vedea niciodată ochii'', a spus doamna Vasquez. ''Nu se poate uita la mine. Nu poate'', a răspuns Heard.

Întrebată despre acuzațiile ei conform cărora actorul ar fi fost un abuzator, actrița a continuat: ''Este un abuzator... și ne puteți verifica pe oricare dintre noi și vedeți cine este abuzat''. Amber a recunoscut ulterior că nu există dosare medicale care să arate că a suferit rănile pe care le descrise anterior ca fiind din cauza lui Johnny. Ea a fost chestionată de avocată cu privire la lipsa rănilor vizibile în urma mai multor incidente, cu fotografii de pe covorul roșu în care arată remarcabil, fără să prezinte semne de traumă.

Amber a mai ținut să adauge că singura persoană care crede că articolul ei de opinie este despre Depp ''în mod ironic, este Johnny''. ''Este vorba despre mine, este despre ceea ce mi s-a întâmplat după Johnny... după ce am scăpat de căsnicia mea. Este vorba despre mine și despre viața mea și despre ceea ce am îndurat odată ce am mers mai departe cu viața mea. Singurul care a făcut totul despre el, în mod ironic, este Johnny. Vreau să merg mai departe cu viața mea... vreau ca Johnny să meargă mai departe.''

Cozi lungi au continuat să fie în fața tribunalului districtual Fairfax County, în Virginia, unii membri ai publicului stând la coadă peste noapte pentru a avea șansa de a intra în sala de judecată pentru a lua parte la proces. Johnny Depp a depus deja dovezi și a susținut continuu în instanță că a fost victima abuzului domestic în timpul relației cu Amber Heard, mai notează Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Avocații lui Johnny Depp rup tăcerea. De ce actorul nu se uită niciodată în ochii lui Amber Heard în sala de judecată