Antena Meniu Search
x

Video Bilanţul incidentelor de la Untold: Tânără luată cu targa, peste 100 de festivalieri prinşi cu substanţe interzise şi o bătaie ca-n filme

Ultima noapte de UNTOLD a fost una de poveste pentru cei 90 de mii de oameni sosiţi la Cluj-Napoca. Aflat pentru prima dată pe scena la UNTOLD, columbianul J Balvin a fost cel care a reuşit să vibreze întreg stadionul ClujArena, pe ritmuri reggaeton. Ediţia din acest an nu a dus lipsă nici de evenimente mai puţin plăcute. Pe lângă bătăile din serile trecut, în cele 4 zile de UNTOLD peste 100 de persoane au încercat să intre la festival cu substanţe interzise asupra lor. Au fost oprite la intrare de organizatori şi predate autorităţilor. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.08.2022, 08:27

Vezi și

J Balvin a fost cel mai aşteptat artist de la UNTOLD. Rând pe rând, hituri precum Mi Gente, Sola sau Tranquila au fost cântate vers cu vers de zeci de mii de tineri avizi de distracţie. Spectacolul oferit de columbian a avut şi un moment mai puţin fericit. O tânără, emoţionată la maximum după ce şi-a văzut idolul său în carne şi oase, a leşinat şi a fost luată cu targa de medicii SMURD.

Înainte de J Balvin, atmosfera de pe scena principală a fost încălzită de britanica Anne-Marie, aflată pentru prima oară în România. Între piese, britanica a ţinut să vorbească în permanenţă cu fanii ei, ca în final să coboare printre ei pentru a le simţi energia. 

''E foarte fain. Trebuie să vină lumea aici, e superb.'' 

''E o experienţă minunată, extraordinară, e unică în viaţă.''

Pe acelaşi subiect

''Nota 10. Mai venim şi la anul, şi peste doi ani. Foarte fain.'' 

Bilanţul incidentelor de la Untold

Nici ediţia de anul acesta nu a fost lipsită de incidente neplăcute. Sâmbătă seară, un jandarm aflat în timpul liber s-a bătut cu un agent de securitate de la festival până când ambii au fost scoşi de forţele de ordine în afara stadionului. Şi tot pe ClujArena, mai mulţi tineri s-au luat la bătaie din senin iscând panică printre spectatori.

Peste 100 de persoane au încercat să intre cu substanţe interzise la festival, însă au fost oprite la timp de organizatori. 

În total, în cele 4 zile de festival, peste 300 de mii de oameni au participat la concertele celor 200 de artişti care au performat pe cele 8 scene. După miezul nopţii, ceremonia de încheiere a ediţiei cu numărul 7 a festivalului a fost una grandioasă. Întreg stadionul s-a bucurat de jocul superb de lumini şi de un foc grandios de artifcii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Bilanţul incidentelor de la Untold: Tânără luată cu targa, peste 100 de festivalieri prinşi cu substanţe interzise şi o bătaie ca-n filme