Antena Meniu Search
x

Video Lucian Bode şi Emil Boc, prezenţi în mijlocul distracţiei de la Untold. A fost a treia noapte albă de festival

Zeci de mii de tineri s-au adunat şi noaptea trecută în faţa celor opt scene de la Festivalul Untold. Au cântat alături de rapperii de la BUG Mafia şi au dansat până în zori. Prezent la eveniment a fost şi ministrul de Interne, Lucian Bode, care a supravegheat îndeaproape zona. Politicianul a fost însoţit de Emil Boc, care nu s-a sfiit să danseze pe ritmurile muzicii electronice. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.08.2022, 09:47

Vezi și

A fost a treia noapte albă la rând pentru petrecăreţii veniţi pe Cluj Arena. Aproape 100.000 de oameni au dansat şi au cântat pe ritmurile artiştilor preferaţi. Încălzirea a fost asigurată, în prima parte a serii, de veteranii de la BUG Mafia. Fanii au arătat că ştiu toate versurile şi au cântat alături de ei. Însă punctul culminant a fost concertul susţinut de David Guetta, un obişnuit al festivalului. 

Dincolo de concerte, atmosfera festivalului i-a făcut pe tineri să aibă parte de o seară de neuitat. 

''Bem, dar nu mult şi ne distrăm cu prietenii şi cu toată lumea care e alături de noi.''

''Perfect. Este cel mai bun vibe din România.'' 

Pe acelaşi subiect

Lucian Bode şi Emil Boc, prezenţi în mijlocul distracţiei de la Untold

Printre petrecăreţi  şi-a făcut apariţia şi ministrul de Interne Lucian Bode. O prezenţă discretă, dar în acelaşi timp vigilentă. Ministrul a vrut să se asigure că totul decurge în parametri normali. 

Lucian Bode, ministrul de Interne: Pe poziţia a patra la nivel mondial. Acest lucru se datorează şi muncii acestor oameni pe care foarte puţini îi vad si au grijă de siguranţa tuturor participanţilor. 

Şi nu a fost singurul oficial prezent la Untold. A fost însoţit de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, care nu s-a putut abţine să-şi arate mişcările de dans. Festivalul Untold va continua în această seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Lucian Bode şi Emil Boc, prezenţi în mijlocul distracţiei de la Untold. A fost a treia noapte albă de festival