Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Britney Spears șochează din nou. Artista s-a "dezlănțuit" în fața camerei într-un clip postat chiar de ziua ei

Britney Spears a revenit pe Instagram cu o postare care îi cam îngrijoarează pe fani. Cântăreaţa a mâncat tort de pe podea, a dansat şi a făcut gesturi obscene în faţa camerei, spunând că vrea să se simtă liberă cu ocazia împlinirii a 41 de ani. 

De Redactia Observator la 11.12.2022, 10:36
Vezi și

Acesta este videoclipul cu care a revenit Britney Spears pe reţelele de socializare, după o absenţă de o săptămână. Cântăreaţa a recreat faimoasa ţinută pe care a purtat-o la 19 ani în videoclipul melodiei "Oops I Did It Again" şi a celebrat împlinirea a 41 de ani, dezlănţuindu-se în faţa fanilor îngroziţi. 

Video-ul ieşit din comun al artistei vine la doar o zi după ce soţul său, Sam Asghari, le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că reţelele sociale pot fi traumatizante, şi de aceea Britney a luat o pauză de la internet. Actorul a mai transmis că artista este acum o femeie liberă, iar el nu îşi doreşte decât să o protejeze şi să îi respecta intimitatea. De altfel, Britney a spus în repetate rânduri că se simte încă prea tânără pentru vârsta pe care o are. 

Dacă până de curând Britney a luptat pentru a obţine custodia permanentă a celor doi băieţi ai săi, cântăreaţa are acum noi ţeluri. În ultima sa postare, mărturiseşte că anul acesta vrea să înveţe să se simtă confortabil în prezenţa oamenilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Britney Spears șochează din nou. Artista s-a "dezlănțuit" în fața camerei într-un clip postat chiar de ziua ei