Antena Meniu Search
x

Video Britney Spears șochează din nou. Artista s-a "dezlănțuit" în fața camerei într-un clip postat chiar de ziua ei

Britney Spears a revenit pe Instagram cu o postare care îi cam îngrijoarează pe fani. Cântăreaţa a mâncat tort de pe podea, a dansat şi a făcut gesturi obscene în faţa camerei, spunând că vrea să se simtă liberă cu ocazia împlinirii a 41 de ani. 

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 10:36

Vezi și

Acesta este videoclipul cu care a revenit Britney Spears pe reţelele de socializare, după o absenţă de o săptămână. Cântăreaţa a recreat faimoasa ţinută pe care a purtat-o la 19 ani în videoclipul melodiei "Oops I Did It Again" şi a celebrat împlinirea a 41 de ani, dezlănţuindu-se în faţa fanilor îngroziţi. 

Video-ul ieşit din comun al artistei vine la doar o zi după ce soţul său, Sam Asghari, le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că reţelele sociale pot fi traumatizante, şi de aceea Britney a luat o pauză de la internet. Actorul a mai transmis că artista este acum o femeie liberă, iar el nu îşi doreşte decât să o protejeze şi să îi respecta intimitatea. De altfel, Britney a spus în repetate rânduri că se simte încă prea tânără pentru vârsta pe care o are. 

Dacă până de curând Britney a luptat pentru a obţine custodia permanentă a celor doi băieţi ai săi, cântăreaţa are acum noi ţeluri. În ultima sa postare, mărturiseşte că anul acesta vrea să înveţe să se simtă confortabil în prezenţa oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Britney Spears șochează din nou. Artista s-a "dezlănțuit" în fața camerei într-un clip postat chiar de ziua ei