Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu Bruce Willis în public, după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Bruce Willis a fost văzut pentru prima dată în public de când a fost diagnosticat cu demenţă. Actorul în vârstă de 67 de ani a fost surprins la plimbare în Santa Monica, însoţit de doi prieteni. Îmbrăcat sport, acesta a fost văzut în timp ce ieşea dintr-o cafenea. Starul din "Greu de ucis" s-a retras din actorie anul trecut, când a fost diagnosticat cu afazie, o boală care afectează vorbirea. 

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 14:46

Bruce Willis
Bruce Willis - Getty Images

Înainte ca familia sa să dezvăluie că Bruce Willis se confruntă cu demenţa, a fost văzut ultima dată în public la sfârşitul lunii ianuarie. După apariţia fotografiilor de atunci, fanii acestuia au observat că pare slăbit. Afecţiunea de care suferă în prezent presupune probleme de comportament, de vorbire, de igienă dar şi dificultate în mişcare. 

Prima apariție publică a lui Bruce Willis de când s-a îmbolnăvit

În imaginile publicate de tabloidul Daily Mail, actorul pare senin, chiar dacă unul dintre cei doi prieteni încearcă să îl protejeze. După ce a fost diagnosticat inițial cu afazie, un sindrom care îi complică capacitatea de vorbire, Bruce Willis a fost nevoit să își anunțe retragerea din industria cinematografică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În februarie anul trecut, soția sa, Emma Heming, în vârstă de 44 de ani, a informat fanii cu privire la starea soțului ei într-o postare pe Instagram, care a fost preluată ulterior de site-ul Asociației pentru degenerare frontotemporală: "De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce, în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală. Din păcate, dificultățile de comunicare sunt doar un simptom al bolii lui Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar''.

Soția sa a adăugat că ''în prezent nu există un tratament pentru această boală, o realitate care sperăm că se va schimba în anii următori''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu Bruce Willis în public, după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală