Antena Meniu Search
x

Video Camila Cabello joacă rolul principal în noua adaptare a poveştii "Cenuşăreasa". Premiera a avut loc la Los Angeles

Noua adaptare a poveştii "Cenuşăreasa" a avut premiera la Los Angeles. Musical-ul prezintă basmul într-o viziune modernă, în care personajul principal este femeie de carieră şi nu-şi mai caută prinţul. Departe de povestea clasică este şi ursitoarea din film care nu e nici femeie, nici bărbat.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 19:59

Vezi și

Interpretată de Camila Cabello, Cenuşăreasa este acum o creatoare de modă, care nu se duce la bal pentru a-şi găsi perechea, ci pentru a-şi face cunoscute rochiile. Lucrurile se complică atunci când prinţul se îndrăgosteşte de ea, iar protagonista pune cariera pe primul loc.

Camila Cabello, actriţă: Basmele pot transmite atât de multe mesaje şi să ofere lecţii, dar uneori, basmele tradiţionale cred că nu au transmis chiar cele mai potrivite mesaje, mai ales pentru fetele tinere. Şi simt că în acest film, ea este independentă şi ambiţioasă.

Diferită de personajul din basmul de Fraţii Grimm, Ursitoarea a suferit o schimbare majoră: nu se identifică nici ca femeie, nici ca bărbat. În acest rol îl regăsim pe actorul Billy Porter care a păşit pe covorul roşu în stilul său extravagant: îmbrăcat în fustă cu trenă.

Billy Porter, actor: Ştii, e special, eu ca ursitoare, magia. Iar magia este iubire. Magia nu are niciun gen.

Din distribuţie mai fac parte actori precum Idina Menzel, Pierce Brosnan şi James Corden. Noua versiune a peliculei va fi lansată vineri, pe o platformă specială de streaming.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Camila Cabello joacă rolul principal în noua adaptare a poveştii "Cenuşăreasa". Premiera a avut loc la Los Angeles