Antena Meniu Search
x

Video Catherine Zeta-Jones a filmat Capitala de pe hotelul unde este cazată: "Priviți frumosul București!"

Cunoscuta actriță Catherine Zeta-Jones se află în București pentru filmările "Wednesday", o continuare a "Familiei Addams". Chiar a transmis un mesaj fanilor în care vorbea despre "frumosul Bucureşti".

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 21:01

Vezi și

"Soarele nu a răsărit încă la București. Eu merg să îmi fac părul şi machiajul pentru a mă transforma în Morticia Addams, dar afară...frumosul București!", a spus faimoasa actriță. Catherine Zeta-Jones a ajuns în România în urmă cu câteva zile, însă filmările au început acum două luni și jumătate și se vor termina la finalul lunii decembrie.

Cele mai cunoscute ecranizări ale familiei Adams sunt cele din 1964 şi 1991. În ultima, rolul Morticiei a fost interpretat de Angelica Houston. Alături de Catherine Zeta-Jones vor filma şi doi actori români - George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, care îl va interpreta pe Lurch, servitorul familiei Addams, şi magicianul Victor Dorobanţu în rolul lui Thing T. Thing, celebra mână care apare şi în celelalte ecranizări. Scenariul urmăreşte peripeţiile lui Wednesday Addams, care a crescut şi este studentă acum. Celebra serie va avea opt episoade, care vor fi difuzate exclusiv online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Catherine Zeta-Jones a filmat Capitala de pe hotelul unde este cazată: "Priviți frumosul București!"