Antena Meniu Search
x

Video Celebra geantă "baguette" din Sex and the City poate fi admirată la Bucureşti. Alte zeci de modele iconice au fost expuse la Art Safari

Hermes, Dior, Gucci şi Coco Chanel. Sunt doar câteva dintre exemplarele iconice ale genţilor expuse la Palatul Dacia din Bucureşti. Iubitorii de modă pot admira modele pe care le-au purtat personalităţi celebre de-a lungul istoriei, extrem de populare şi în zilele noastre. Un simbol al luxului şi al eleganţei, de sute de mii de euro direct de la Londra. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 29.09.2023, 08:06

Vezi și

Grace Kelly, Prinţesa Diana, Paris Hilton, Rihanna şi Kim Kardashian. Sunt doar câteva dintre vedetele care au purtat obiectele de artă care astăzi valorează sute de mii de euro. Colecţia a fost adusă la Bucureşti direct de la celebrul muzeu regal Victoria & Albert din Londra.

Diana Nicolaie, designerul expoziţiei: Clasică, dar şi foarte elegantă, este făcută în anii 30. S-a făcut cunoscută prin anii 50, purtată de celebra actriţa Grace Kelly într-un film. Lady Dior, care a fost numită după Prinţesa Dian. Louis Vuiton... are denumirea Mirror şi a fost purtată de Kim Kardashian, ea a făcut-o cunoscută, Paris Hilton şi multe alte celebrităţi. 

Mădălina Iacob, reporter Observator: E celebră scena în care un hoţ îi fură această geantă lui Carrie din Sex and the City şi nu e doar o simplă geantă. Mai bine de 600 de exemplare au fost vândute în perioada în care baguette a aparut în îndrăgitul serial american. 

Genţi de sute de mii de euro la Art Safari

Creată de casa de modă Fendi, aceasta a fost reinterpretată ulterior în zeci de modele. Lait de Coco...Chanel! Geanta a făcut parte din colecția semnată de Karl Lagerfeld. Designerul a pus în scenă unul dintre cele mai extravagante show-uri văzute vreodată. 

Ioana Ciocan, directorul expoziţiei: Sunt genţi de sute şi sute de mii de euro. Un fel de icons, dar şi de genţile mari de călătorie, de cufere, de fel de fel de alte obiecte în care punem lucruri, de care nu ştie nimeni, mai ales noi, gagicile, că ştim ce avem înăuntru, dar de fapt nu ştim! 

Experienţe muzicale şi olfactive 

Expoziţia e deschisă publicului până în luna ianuarie. Şi pe lângă artă şi design, vizitatorii vor avea parte şi de experienţe muzicale, multi-senzorioale. 

Emil Pantelimon, managerul corului Madrigal: Putem asculta fiecare experienţă a spectacolului Madrigal sau chiar putem mirosi, putem vedea experienţele olfactive. Aşa cum la spectacolul Ave Maria avem tuberoze şi la spectacolul de Crăciun avem măr, scorţişoară, nucă şi gutuie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Celebra geantă "baguette" din Sex and the City poate fi admirată la Bucureşti. Alte zeci de modele iconice au fost expuse la Art Safari