Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Chris Hemsworth se confruntă cu probleme de sănătate. Motivul pentru care actorul a decis să joace în mai puţine filme

Cel mai nou film al lui Chris Hemsworth, Extraction 2, va apărea pe 16 iunie. Chris şi-a făcut propriile cascadorii în filmul de acţiune în care joacă rolul unui mercenar australian, şocând atât echipa de filmare, cât şi fanii.

de Redactia Observator

la 05.04.2023 , 14:17

După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piaţa neagră. Îl aşteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor a unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ţinută.

Hemsworth se reîntâlneşte cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparţine lui Joe şi lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani îşi reia rolul din primul film şi îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt şi Tinatin Dalakishvili.

Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo şi Anthony Russo, cu ilustraţii de Fernando León González, relatează News.

Vezi și

"Extraction 2" este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall şi Sam Hargrave, iar Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus şi Stephen McFeely sunt producători executivi.

Motivul pentru care Chris Hemsworth va juca în mai puţine filme în viitor

În spatele imaginii aparente a unei vieţi perfecte, actorul se confruntă însă cu probleme de sănătate. La doar 39 de ani medicii l-au avertizat pe Hemsworth că are un risc crescut de Alzheimer, o boală neurologică degenerativă cu efecte devastatoare. După acest diagnostic, vedeta cunoscută în special pentru rolul lui Thor în universul Marvel, a decis să facă un pas înapoi şi să nu se mai implice în atât de multe filme. 

Hemsworth a anunţat că va petrece mai mult timp cu soţia şi cei trei copiii ai săi şi va sta departe de lumina reflectoarelor pentru o perioadă de timp. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Chris Hemsworth se confruntă cu probleme de sănătate. Motivul pentru care actorul a decis să joace în mai puţine filme