Antena Meniu Search
x

Video Cod roşu de distracţie în Capitală. Mii de tineri au petrecut până în zori, în prima seară a festivalului Nostalgia

Festivalul Nostalgia, din Bucureşti, și-a deschis noaptea trecută porţile pentru mii de tineri însetaţi de distracţie. Pe ritmurile melodiilor de la începutul anilor 2000, petrecera a ţinut până în zorii zilei. Festivalul a fost împărţit în şase zone cu stiluri muzicale diferite pentru a mulţumi toate gusturile. Pentru a fi în ton cu atmosfera festivalului, tinerii au acordat o atenţie deosebită şi modului în care s-au îmbrăcat şi accesorizat.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 24.02.2023, 12:50

Vezi și

A fost cod rosu de distractie, noaptea trecuta, in centrul Capitalei. 

Eduard Marin, reporter Observator: Parcul Izvor a devenit un adevărat ring de dans, iar mii de tineri vor petrece timp de trei zile şi trei nopti până în zorii zilei. 

Cartierul HIP-HOP al festivalului a fost cel in care atmosfera a fost cu adevarat incendiară. Deliric si Doc au urcat pe scena creată ca un ring de box.  

Pentru a se incadra in atmosfera nostalgică a festivalului, dar şi pentru a se simţi cât mai bine, tinerii şi-au ales atent tinutele.

Pe acelaşi subiect

Petrecăreţi: - Nu m-am străduit foarte tare,  port nişte bocanci, nişte pantaloni, o cămaşă, un top şi o borsetă. Cât mai comod să pot să stau până dimineaţa. 

- Ţinuta mea este foarte lejeră. Este ceva de plajă, ca să mă vada lumea. Nişte adidaşi foarte lejeri şi un top foarte sexy, în rest sunt foarte ok.  

Prima noapte de distracţie la Nostalgia

Reporter: Descrie-mi in cateva cuvinte festivalul Nostalgia.

ParticipantMinunat, extraordinar, o experienta unica si de neuitat, cu siguranta. 

Petrecaretii au fost atrasi si de standul in care isi puteau face un tatuaj temporar. Color sau alb-negru, fiecare si-a ales modelul preferat in functie de pasiuni sau starea de moment.  

Reporter: De ce ai ales un fluture?  

Tânără: Pentru că e vară şi e aşa drăguţ, sunt îmbrăcată colorat şi negru parcă e un pic de contrast. 

Sunt atatea optiuni încât e greu să alegi ceva. Toate sunt frumoase. 

Carmen Arhire, administrator:  Au venit in numar foarte mare, a fost foarte multa lume, nu ne asteptam.  O zi reuşită. Să vedem ce ne aşteaptă mâine când vin şi mai mulţi oameni.  

Iar distracţia va continua şi în următoarele două nopţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Cod roşu de distracţie în Capitală. Mii de tineri au petrecut până în zori, în prima seară a festivalului Nostalgia